Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Risdeller
Risdeller
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
50 g tørrede røde linser
150 g hvide ris
1 lille fint hakket zittauerløg
1 presset fed hvidløg
1 tsk salt
evt. chiller eller peber
olie til stegning
SÅDAN GØR DU
1.
Skyl ris og linser og kog dem i samme gryde i cirka 10 minutter i saltet vand.
2.
Når de er færdige med at koge, hældes de over i en si, så vandet kan dryppe af.
3.
Når ris og linser er kølet nogenlunde af, blandes de med de andre ingredienser.
4.
Blend det hele lidt med en stavblender.
5.
Smag farsen til med salt og chili og form den til frikadeller.
6.
Lav eventuelt runde kugler, som du trykker flade på panden.
7.
Tilsæt eventuelt rasp eller havregryn, hvis farsen er for våd.
8.
Steg frikadellerne på panden i olie ved medium varme.
9.
Steg dem på hver side, til de har en lysebrun stegeskorpe.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3159 kj / 755 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1112 kj / 266 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.1 g
Protein:
14.4 %
9.4 g
Kulhydrat:
81.5 %
53.3 g
Fedt:
4.1 %
1.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;