Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
Køb dagligvarer
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Festbuffet
Tyroler-buffet
Mortensaften and
Nytårsmenu 2025
Julefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Them Andelsmejeri
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Hjem
Opskrifter
Risblanding med bagte rodfrugter og Violife salatblok
Risblanding med bagte rodfrugter og Violife salatblok
Måltidstype:
Salater
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g rødbeder
500 g gulerødder
3 spsk olivenolie
1 tsk stødt koriander
1 tsk paprika
salt og sort peber
2 dl parboiled ris
1 dl tørret grøn linse
6 dl vand
200 g violife feta
saft fra 0.5 citron
1 dl mynteblade
Sådan gør du
1.
Skræl rødbeder og gulerødder, og vend dem med 1 spsk. olie, koriander, paprika og lidt salt og peber.
2.
Fordel dem i ét lag i et ovnfast fad, og steg dem i 25 min. ved 200°C.
3.
Kom ris og linser i en gryde sammen med vand og 1 tsk. groft salt.
4.
Kog det op, og sænk varmen.
5.
Kom låg på, og lad blandingen simre i 15 min., til vandet er absorberet.
6.
Lad risblandingen trække i 10 min., og kom den så over i et stort fad.
7.
Kom de ristede rodfrugter oven på.
8.
Smuldr salatblokken over, og dryp med resten af olivenolien og citronsaft.
9.
Pynt med hakket mynte.
SPISETID opskrift
Salater
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8636 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
398 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
13.5 %
3.1 g
Kulhydrat:
53 %
12.4 g
Fedt:
33.5 %
3.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;