4 personer
1 rødløg
1 spsk. rødvinseddike
2 spsk. vand
1 tsk. rørsukker
1 rød peberfrugt
2 tomater
4 ribeye steaks
Salt og peber
100 g manchego
4 burgerboller
4 spsk. mayonnaise
4 tsk. sennep
1 baby romainesalat
Snit rødløg fint og kom i en skål sammen med eddike vand og sukker. Lad løgene trække, mens du forbereder de andre ting. Kan også laves dagen før.
Prik et par huller i peberfrugten med en nål og grill den på alle sider, så den branker lidt. Pil så skindet af og del den i fire stykker. Skær tomater i skiver. Hæld væden fra de marinerede løg.
Krydr bøfferne med salt og peber og grill dem ved hård varme 2-3 min pr side. Når bøfferne vendes kommes et lag manchego ost over toppen, så det kan smelte mens bøffen steger færdig. Tag bøfferne af grillen og lad dem trække 5 min. Flæk og grill burgerbollerne og smør dem med mayonnaise og sennep. Læg bollerne sammen med salat, bøf, grillet peberfrugt, syltede løg og tomater.
Energi pr. person:
3794KJ/906Kcal
Næringsindhold pr. 100g
Protein: 12,8g
Kulhydrat: 11,5g
Fedt: 15,2g