HjemOpskrifterRibeyeburger med syltede rødløg og manchego

Ribeyeburger med syltede rødløg og manchego

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 rødløg
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 2 spsk vand
  • 1 tsk rørsukker
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 tomater
  • 4 ribeye-steaks
  • salt og sort peber
  • 4 burgerboller
  • 100 g manchego
  • 4 spsk mayonnaise
  • 4 tsk sennep
  • 1 romainesalat

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Snit rødløg fint og kom i en skål sammen med eddike vand og sukker.

  • 2.
    Lad løgene trække, mens du forbereder de andre ting.

  • 3.
    Kan også laves dagen før.

  • 4.
    Prik et par huller i peberfrugten med en nål og grill den på alle sider, så den branker lidt.

  • 5.
    Pil så skindet af og del den i fire stykker.

  • 6.
    Skær tomater i skiver.

  • 7.
    Hæld væden fra de marinerede løg.

  • 8.
    Krydr bøfferne med salt og peber og grill dem ved hård varme 2-3 min pr side.

  • 9.
    Når bøfferne vendes kommes et lag manchego ost over toppen, så det kan smelte mens bøffen steger færdig.

  • 10.
    Tag bøfferne af grillen og lad dem trække 5 min.

  • 11.
    Flæk og grill burgerbollerne og smør dem med mayonnaise og sennep.

  • 12.
    Læg bollerne sammen med salat, bøf, grillet peberfrugt, syltede løg og tomater.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10568 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
622 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 25.4 %9.3 g
Kulhydrat: 23.7 %8.7 g
Fedt: 50.9 %8.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;