Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ribeye med tomat-kryddersmør og råstegte kartofler
Ribeye med tomat-kryddersmør og råstegte kartofler
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
100 g blødt smør
25 g soltørrede tomater i olie
0.25 tsk paprika
1 fed hvidløg
1 tsk frisk timian
salt & sort peber
4 ribeye-steaks
smør & olie til stegning
råstegte kartofler
750 g kartofler
3 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 tsk frisk timian
Sådan gør du
1.
Til kryddersmør hakkes tomater fint og røres sammen med paprika, knust hvidløg og hakket timian.
2.
Krydr med salt og peber, og pak smørret ind i plastfolie, så det kan formes til en lille rulle.
3.
Kom smørret i køleskabet, til det skal bruges.
4.
Skrub kartoflerne, og dup dem tørre.
5.
Skær dem i tern.
6.
Varm olien i en stor pande, og steg kartoflerne ved medium varme i ca. 20 min.
7.
Vend rundt i dem ofte undervejs.
8.
Efter 15 min. tilsættes finthakket hvidløg og timian, og der krydres med salt og peber.
9.
Steg færdig, til kartoflerne er gyldne.
10.
Tag bøfferne ud af køleskabet en halv time før, de skal steges.
11.
Krydr med salt og peber, og steg dem ved hård varme i en blanding af smør og olie, ca. 2-3 min. pr. side, afhængig af størrelse.
12.
Server bøfferne med en skive kryddersmør på.
13.
Det smager godt med bagte halve tomater til.
SPISETID opskrift
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10670 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
749 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
18.8 %
8.3 g
Kulhydrat:
21 %
9.2 g
Fedt:
60.2 %
12.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;