Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ribeye steak m/ blomkålspuré og cremet porresauté
Ribeye steak m/ blomkålspuré og cremet porresauté
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 blomkål
salt & sort peber
0.25 tsk revet muskatnød
1 bæger porre
1 spsk smør
1 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
1.5 dl estragonblade
4 ribeye-steaks
1 spsk smør
1 spsk olivenolie til stegning
Sådan gør du
1.
Del blomkålet inkl. stokken i grove stykker, og kog det mørt i en gryde med letsaltet vand, ca. 12 min.
2.
Sigt vandet fra, og brug en stavblender til at purére blomkålet.
3.
Skær porrer i skiver på 1½ cm., og svits dem ved lav varme i 1 spsk. smør i en gryde.
4.
Krydr med salt og sort peber.
5.
Efter ca. 10-15 min.
6.
Når porrerne er møre, tilsættes fløde.
7.
Lad fløden koge lidt ind og tykne.
8.
Krydr kødet med salt og peber på begge sider, og steg det i en varm pande ca. 2 min. pr. side.
9.
Lad kødet hvile i 5-10 min, inden det serveres sammen med blomkålspuré og porresauté.
SPISETID opskrift
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7116 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
564 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
27.8 %
9.2 g
Kulhydrat:
5.1 %
1.7 g
Fedt:
67.1 %
10.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;