Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ribbenssteg som smørrebrød med rødbedekompot og peberrod
Ribbenssteg som smørrebrød med rødbedekompot og peberrod
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
salt og sort peber
1.2 kg ribbenstege
2 store rødbeder
2 dl æblemost
1 tsk smør
3 spsk friskhøvlet peberrod
1 bakke karse
tilbehør:
rugbrød
smør
Sådan gør du
1.
Krydr ribbensstegen godt med salt og peber på alle sider.
2.
Kom stegen i et ovnfast fad og sørg for at den ligger plant.
3.
Du kan sætte en halv kartoffel eller et stykke sammenkrøllet alufolie ind under, hvis den skal hæves i den ene side.
4.
Steg ribbensstegen ved 200°C i 1 time.
5.
Sæt temperaturen op til 225 og steg færdig i 15 min. mere.
6.
Skræl rødbederne og skær dem i små tern.
7.
Kom dem i en gryde med æblemost og lidt salt og peber og lad det simrekoge i 20 min. til væden næsten er kogt væk og rødbederne er møre.
8.
Sluk for varmen og rør koldt smør i.
9.
Server ribbensstegen på brød og kom rødbedekompot over.
10.
Pynt med peberrod og karse.
SPISETID opskrift
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1104 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
209 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
7.2 %
0.9 g
Kulhydrat:
77.9 %
9.6 g
Fedt:
14.9 %
0.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;