Rejesalat sandwich med chilisyltet-agurk

0-30 min
4 personer

Ingredienser

¼ agurk

½ chili

1 tsk sukker

3 spsk hvidvinseddike

½ tsk groft salt

Sort peber

1 spsk hakket dild

250 g rejer

75 g mayonnaise

2 spsk creme fraiche 18%

1 tsk revet citronskal

1 spsk hakket dild

hvid peber

Salt

4 brioche hotdogbrød

Skrab kernerne ud af agurken og hak den meget fint. Hak chilien fint og bland sammen med agurk, sukker, eddike, salt og lidt peber samt 1 spsk dild. Lad agurkerne trække i 1-2 timer. Til rejesalat duppen rejerne tørre med køkkenrulle og blandes med mayonnaise, creme fraiche, citronskal og dild. Smag til med godt med hvid peber og salt. Kom rejesalaten i hotdogbrødene og top med agurkesalaten. Hvis du tager dem med dig på picnic, kan du komme rejesalat og agurker i hver sin bøtte og samle sandwichene på stedet, så det er helt friskt.

 

Energi pr. person: 1530KJ/366Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,4 g.
Kulhydrat: 17,9 g.
Fedt: 11,8 g.

Rejesalat sandwich

Skrab kernerne ud af agurken og hak den meget fint. Hak chilien fint og bland sammen med agurk, sukker, eddike, salt og lidt peber samt 1 spsk dild. Lad agurkerne trække i 1-2 timer. Til rejesalat duppen rejerne tørre med køkkenrulle og blandes med mayonnaise, creme fraiche, citronskal og dild. Smag til med godt med hvid peber og salt. Kom rejesalaten i hotdogbrødene og top med agurkesalaten. Hvis du tager dem med dig på picnic, kan du komme rejesalat og agurker i hver sin bøtte og samle sandwichene på stedet, så det er helt friskt.

 

Energi pr. person: 1530KJ/366Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,4 g.
Kulhydrat: 17,9 g.
Fedt: 11,8 g.