HjemOpskrifterRejesalat sandwich med chilisyltet-agurk

Rejesalat sandwich med chilisyltet-agurk

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 0.25 agurk
  • 0.5 frisk chili
  • 1 tsk sukker
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 0.5 tsk groft salt
  • sort peber
  • 1 spsk hakket frisk dild
  • 250 g rejer
  • 75 g mayonnaise
  • 2 spsk creme fraiche 18%
  • 1 tsk revet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk hakket frisk dild
  • salt og hvid peber
  • 4 brioche hotdogbrød

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skrab kernerne ud af agurken og hak den meget fint.

  • 2.
    Hak chilien fint og bland sammen med agurk, sukker, eddike, salt og lidt peber samt 1 spsk dild.

  • 3.
    Lad agurkerne trække i 1-2 timer.

  • 4.
    Til rejesalat duppen rejerne tørre med køkkenrulle og blandes med mayonnaise, creme fraiche, citronskal og dild.

  • 5.
    Smag til med godt med hvid peber og salt.

  • 6.
    Kom rejesalaten i hotdogbrødene og top med agurkesalaten.

  • 7.
    Hvis du tager dem med dig på picnic, kan du komme rejesalat og agurker i hver sin bøtte og samle sandwichene på stedet, så det er helt friskt.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5820 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
841 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 18.1 %8.9 g
Kulhydrat: 31.5 %15.6 g
Fedt: 50.4 %11.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;