Rejecocktail med melonsalat og rygeostcreme

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Rejecocktail med melonsalat og rygeostcreme
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

150 g rygeost

150 g skyr 

Salt og sort peber

¼ melon, f.eks. honning-, vand- og cantaloupemelon

6 radiser

¼ agurk

Saft af ½ citron

2 spsk. koldpresset rapsolie eller olivenolie

1 lille bundt dild

280 g rejer (2 stk. à 260 g bruttovægt)

 

Sådan gør du

Rør rygeost sammen med skyr, og smag til med lidt salt og peber. Skær melon i små tern eller kugler. Skær radiser i tynde skiver, og skær agurken i små tern eller kugler. Hak dilden groft. Vend melon, radiser og agurk sammen med citronsaft, olie og halvdelen af dilden, og krydr med lidt salt og peber. Kom rygeostcreme i bunden af fire glas eller skåle, og anret melonsalat og rejer over. Pynt med resten af dilden.

 

Energi pr. pers: 573KJ/137Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,2 g. 
Kulhydrat: 3 g. 
Fedt: 2,2 g.