4 personer
150 g rygeost
150 g skyr
Salt og sort peber
¼ melon, f.eks. honning-, vand- og cantaloupemelon
6 radiser
¼ agurk
Saft af ½ citron
2 spsk. koldpresset rapsolie eller olivenolie
1 lille bundt dild
280 g rejer (2 stk. à 260 g bruttovægt)
Rør rygeost sammen med skyr, og smag til med lidt salt og peber. Skær melon i små tern eller kugler. Skær radiser i tynde skiver, og skær agurken i små tern eller kugler. Hak dilden groft. Vend melon, radiser og agurk sammen med citronsaft, olie og halvdelen af dilden, og krydr med lidt salt og peber. Kom rygeostcreme i bunden af fire glas eller skåle, og anret melonsalat og rejer over. Pynt med resten af dilden.
Energi pr. pers: 573KJ/137Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,2 g.
Kulhydrat: 3 g.
Fedt: 2,2 g.