HjemOpskrifterRejecocktail med melonsalat og rygeostcreme

Rejecocktail med melonsalat og rygeostcreme

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 150 g rygeost
  • 1.5 dl Cheasy® skyr naturel
  • salt & sort peber
  • 0.25 melon f.eks. honning-, vand- og cantaloupmelon
  • 6 radiser
  • 0.25 agurk
  • saften af 0.25 citron (usprøjtet)
  • 2 spsk olivenolie eller rapsolie
  • 1 bundt frisk dild
  • 280 g rejer

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør rygeost sammen med skyr, og smag til med lidt salt og peber.

  • 2.
    Skær melon i små tern eller kugler.

  • 3.
    Skær radiser i tynde skiver, og skær agurken i små tern eller kugler.

  • 4.
    Hak dilden groft.

  • 5.
    Vend melon, radiser og agurk sammen med citronsaft, olie og halvdelen af dilden, og krydr med lidt salt og peber.

  • 6.
    Kom rygeostcreme i bunden af fire glas eller skåle, og anret melonsalat og rejer over.

  • 7.
    Pynt med resten af dilden.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3895 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
300 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.4 g
Protein: 35.6 %6.3 g
Kulhydrat: 20.9 %3.7 g
Fedt: 43.5 %3.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;