4 personer
600 g flanksteak
2 tsk. barbeque krydderi
300 g danske Portobello svampe i halve
2 pk. Rana ravioli med svampe
1 glas rød pesto med chili fra Svansø
1 dl pastavand fra ravioli
Pynt:
50 g revet parmesanost
Frisk basilikum
Grill flanksteaken med krydderi på grillen ved direkte varme i ca. 12 min. Grill Porto- bello svampene på grillen og krydr med salt og peber. Lad den hvile tildækket i 15 min. inden udskæring. Kog vand op til ravioli med salt og varm chilipestoen op i en gryde. Kog ravioli efter anvisning, hæld vandet fra og gem 1 dl og lad dem afdryppe i sigte. Kom pastavand i pestoen og vend de varme ravioli med chilipesto, drys med parmesanost og basilikum. Servér de grillede svampe og skiver af flanksteak til de varme ravioli.