Ravioli med svampe og grillet flanksteak

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


600 g flanksteak

2 tsk. barbeque krydderi

300 g danske Portobello svampe i halve

2 pk. Rana ravioli med svampe

1 glas rød pesto med chili fra Svansø

1 dl pastavand fra ravioli



Pynt:

50 g revet parmesanost

Frisk basilikum

Sådan gør du

Grill flanksteaken med krydderi på grillen ved direkte varme i ca. 12 min. Grill Porto- bello svampene på grillen og krydr med salt og peber. Lad den hvile tildækket i 15 min. inden udskæring. Kog vand op til ravioli med salt og varm chilipestoen op i en gryde. Kog ravioli efter anvisning, hæld vandet fra og gem 1 dl og lad dem afdryppe i sigte. Kom pastavand i pestoen og vend de varme ravioli med chilipesto, drys med parmesanost og basilikum. Servér de grillede svampe og skiver af flanksteak til de varme ravioli.