HjemOpskrifterRavioli med svampe og grillet flanksteak

Ravioli med svampe og grillet flanksteak

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 600 g flanksteaks
  • 2 tsk barbecuekrydderi
  • 300 g portobello svampe i halve
  • 2 pakker ravioli med svampe
  • 10 spsk tomatpesto
  • 1 dl pasta vand fra ravioli
    Pynt:
    • 50 g revet parmesanost
    • frisk basilikum

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Grill flanksteaken med krydderi på grillen ved direkte varme i ca. 12 min.

    • 2.
      Grill Porto- bello svampene på grillen og krydr med salt og peber.

    • 3.
      Lad den hvile tildækket i 15 min. inden udskæring.

    • 4.
      Kog vand op til ravioli med salt og varm chilipestoen op i en gryde.

    • 5.
      Kog ravioli efter anvisning, hæld vandet fra og gem 1 dl og lad dem afdryppe i sigte.

    • 6.
      Kom pastavand i pestoen og vend de varme ravioli med chilipesto, drys med parmesanost og basilikum.

    • 7.
      Servér de grillede svampe og skiver af flanksteak til de varme ravioli.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    10751 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    629 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 0.5 g
    Protein: 33.4 %12.3 g
    Kulhydrat: 27 %10.0 g
    Fedt: 39.6 %6.8 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;