Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ravioli med oksefyld og tomatsovs
Ravioli med oksefyld og tomatsovs
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
pastadej:
400 g hvedemel
4 store æg
0.25 tsk salt
oksefyld:
300 g hakket oksekød
1 æggeblomme
1 gulerod
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 tsk finthakket frisk rosmarin
2 spsk revet parmigiano reggiano
1 spsk olivenolie
salt og sort peber
sovs:
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
25 g smør
150 g cherrytomater
2 dl koncentreret tomatpuré
1 dl oksebouillon
1 dl hvidvin
1 tsk sukker
salt og sort peber
Sådan gør du
1.
Kom mel i en skål og lav en fordybning i midten.
2.
Pisk æggene let sammen og hæld det i melet.
3.
Ælt dejen godt sammen og lad den hvile i køleskabet i 30 min.
4.
Bland hakket oksekød med æggeblomme, groftrevet gulerod, finthakket skalotteløg og finthakket hvidløg, rosmarin, parmesan og olivenolie.
5.
Krydr med salt og peber.
6.
Del pastadejen i 3-4 stykker og brug en pastamaskine til at rulle den tyndt ud.
7.
Start ved str. 1 og fortsæt til str. 6 eller 7.
8.
Udstik dejen i små cirkler og læg en toppet teskefuld fars på halvdelen af stykkerne.
9.
Læg toppen over og klem forsigtig kanterne sammen.
10.
Sørg for at klemme luften ud omkring fyldet.
11.
Kog i letsaltet vand i 3-4 min.
12.
Til sovs hakkes skalotteløg og hvidløg fint.
13.
Smelt smørret og steg løgene ved middel varme i et par minutter.
14.
Tilsæt hvidløg og cherrytomater og steg et par minutter.
15.
Hæld tomatpuré, bouillon, hvidvin og sukker i og krydr med salt og peber.
16.
Lad saucen simre i 20 min, så den koger lidt ind. [UDARBEJDET AF DANNI LOUISE FRA MASTERCHEF 2019]
Grøntsager
Okse
Pastaret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12442 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
731 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
19.2 %
8.2 g
Kulhydrat:
47.3 %
20.3 g
Fedt:
31.2 %
6.2 g
Alkohol:
2.3 %
0.6 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;