HjemOpskrifterRatatouille gratineret med gedeost

Ratatouille gratineret med gedeost

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 aubergine
  • 1 grøn squash
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 rødløg
  • 3 tomater
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk olivenolie
  • salt og sort peber
  • 1 frisk rosmarinkvist
  • 125 g faste gedeoste

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær aubergine, courgette og peberfrugt i grove tern og skær rødløg i smalle både.

  • 2.
    Del tomaterne i både.

  • 3.
    Skær hvidløg i tynde skiver og vend det hele sammen med olivenolie, salt, peber og nålene fra rosmarin.

  • 4.
    Fordel det i et ovnfast fad og bag i 20 min. ved 200°C eller grill det i kuglegrill i indirekte varme.

  • 5.
    Efter 20 min. smuldres gedeosten over og retten bages færdig i 10 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2185 kj / 522 kcal
Næringsindhold pr. 100g
315 kj / 75 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 5.5 %1.0 g
Kulhydrat: 20.4 %3.8 g
Fedt: 74.1 %6.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;