Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Ratatouille gratineret med gedeost

30-60 min
4 personer

Ingredienser

1 aubergine

1 courgette

1 rød peberfrugt

1 rødløg

3 alm. tomater

2 fed hvidløg

3 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

1 kvist rosmarin

125 g fast gedeost

Om råvarerne

Skær aubergine, courgette og peberfrugt i grove tern og skær rødløg i smalle både. Del tomaterne i både. Skær hvidløg i tynde skiver og vend det hele sammen med olivenolie, salt, peber og nålene fra rosmarin. Fordel det i et ovnfast fad og bag i 20 min. ved 200°C eller grill det i kuglegrill i indirekte varme. Efter 20 min. smuldres gedeosten over og retten bages færdig i 10 min.

 

Energi pr. person: 1226KJ/293Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,1 g. 
Kulhydrat: 3 g.
Fedt: 7,1 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Ratatouille gratineret med gedeost

Skær aubergine, courgette og peberfrugt i grove tern og skær rødløg i smalle både. Del tomaterne i både. Skær hvidløg i tynde skiver og vend det hele sammen med olivenolie, salt, peber og nålene fra rosmarin. Fordel det i et ovnfast fad og bag i 20 min. ved 200°C eller grill det i kuglegrill i indirekte varme. Efter 20 min. smuldres gedeosten over og retten bages færdig i 10 min.

 

Energi pr. person: 1226KJ/293Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,1 g. 
Kulhydrat: 3 g.
Fedt: 7,1 g.