Ratatouille gratineret med gedeost

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Ratatouille gratineret med gedeost
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 aubergine

1 courgette

1 rød peberfrugt

1 rødløg

3 alm. tomater

2 fed hvidløg

3 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

1 kvist rosmarin

125 g fast gedeost

Sådan gør du

Skær aubergine, courgette og peberfrugt i grove tern og skær rødløg i smalle både. Del tomaterne i både. Skær hvidløg i tynde skiver og vend det hele sammen med olivenolie, salt, peber og nålene fra rosmarin. Fordel det i et ovnfast fad og bag i 20 min. ved 200°C eller grill det i kuglegrill i indirekte varme. Efter 20 min. smuldres gedeosten over og retten bages færdig i 10 min.

 

Energi pr. person: 1226KJ/293Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,1 g. 
Kulhydrat: 3 g.
Fedt: 7,1 g.