HjemOpskrifterRabarberchutney

Rabarberchutney

Måltidstype:
Tilbehør
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

1 glas
  • 300 g rabarber
  • 1 løg
  • 1 spsk solsikkeolie
  • 75 g brun farin
  • 4 spsk æblecidereddike
  • ½ tsk stødt koriander
  • 4 friske timiankviste
  • 1 tsk groft salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær rabarber i tykke skiver, og skær løg i små tern.

  • 2.
    Varm olien i en gryde, og steg løg og rabarber sammen i 5 min.

  • 3.
    Tilsæt brun farin, æbleeddike, koriander, timian og salt, og kværn sort peber i.

  • 4.
    Lad chutneyen simre under låg i 15 min., til rabarberne er kogt bløde.

  • 5.
    Opbevares på glas i køleskabet.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2158 kj / 516 kcal
Næringsindhold pr. 100g
383 kj / 92 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.4 g
Protein: 3.6 %0.8 g
Kulhydrat: 70.3 %15.8 g
Fedt: 25.9 %2.7 g
Alkohol: 0.2 %0.0 g
;