Rabarberchutney

fork and spoon
Tilbehør
clock
30-60 min
Rabarberchutney
Del med en ven

Ingredienser

1 personer

300 g rabarber

1 lille løg

1 spsk. solsikkeolie

75 g brun farin

4 spsk. æbleeddike

½ tsk. stødt koriander

4 kviste timian

1 tsk. groft salt

Sort peber

Sådan gør du

Skær rabarber i tykke skiver, og skær løg i små tern. Varm olien i en gryde, og steg løg og rabarber sammen i 5 min. Tilsæt brun farin, æbleeddike, koriander, timian og salt, og kværn sort peber i. Lad chutneyen simre under låg i 15 min., til rabarberne er kogt bløde. Opbevares på glas i køleskabet.

Tip: Chutneyen smager godt sammen med f.eks. grillet kylling eller til et stykke ost.

 

Energi pr. person: 559KJ/134Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 0,8 g.
Kulhydrat: 17,1 g.
Fedt: 2,9 g.