HjemOpskrifterRabarber tiramisu - laktosefri

Rabarber tiramisu - laktosefri

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 300 g rabarber
  • 150 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 100 g laktosefri flødeost naturel
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 1 spsk flormelis
  • 1 dl Arla® Laktosefri piskefløde 36%
  • 1 pasteuriserede æggehvide
  • 100 g ladyfingers
  • 75 g laktosefri mælkechokolade

Sådan gør du

  • 1.
    Skær rabarber i mindre stykker og kom i et ovnfast fad med sukker og kornene fra vaniljestangen.

  • 2.
    Bag rabarberne 20 min eller til de er møre ved 200° C.

  • 3.
    Lad rabarberne køle af.

  • 4.
    Rør flødeost sammen med æggeblommer og flormelis.

  • 5.
    Pisk fløden og æggehviderne stive hver for sig og vend begge dele i osteblandingen.

  • 6.
    Kom ladyfingers i bunden af dessertglas, kom rabarber over og top med osteblandingen.

  • 7.
    Lad desserterne samle sig mindst en time i køleskabet.

  • 8.
    Riv chokolade over ved servering.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
33427 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1393 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 6.6 %5.4 g
Kulhydrat: 74.9 %61.4 g
Fedt: 18.5 %7.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;