6 personer
300 g rabarber
150 g sukker
1 vaniljestang
100 g laktosefri flødeost
2 pasteuriserede æggeblommer
1 spsk flormelis
1 dl laktosefri piskefløde
1 pasteuriseret æggehvide
100 g ladyfingers
75 g laktosefri mælkechokolade
Skær rabarber i mindre stykker og kom i et ovnfast fad med sukker og kornene fra vaniljestangen.
Bag rabarberne 20 min eller til de er møre ved 200° C.
Lad rabarberne køle af.
Rør flødeost sammen med æggeblommer og flormelis.
Pisk fløden og æggehviderne stive hver for sig og vend begge dele i osteblandingen.
Kom ladyfingers i bunden af dessertglas, kom rabarber over og top med osteblandingen.
Lad desserterne samle sig mindst en time i køleskabet.
Riv chokolade over ved servering
Energi pr. person: 1607KJ/384Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,8 g.
Kulhydrat: 32,5 g.
Fedt: 11,6 g.