Rabarber tiramisu - laktosefri

fork and spoon
Dessert
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

300 g rabarber
150 g sukker
1 vaniljestang
100 g laktosefri flødeost
2 pasteuriserede æggeblommer
1 spsk flormelis
1 dl laktosefri piskefløde
1 pasteuriseret æggehvide
100 g ladyfingers
75 g laktosefri mælkechokolade

Sådan gør du

Skær rabarber i mindre stykker og kom i et ovnfast fad med sukker og kornene fra vaniljestangen.

Bag rabarberne 20 min eller til de er møre ved 200° C.

Lad rabarberne køle af.

Rør flødeost sammen med æggeblommer og flormelis.

Pisk fløden og æggehviderne stive hver for sig og vend begge dele i osteblandingen.

Kom ladyfingers i bunden af dessertglas, kom rabarber over og top med osteblandingen.

Lad desserterne samle sig mindst en time i køleskabet.

Riv chokolade over ved servering

 

Energi pr. person: 1607KJ/384Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 3,8 g.

Kulhydrat: 32,5 g.

Fedt: 11,6 g.