Rabarber kompot, lækkert tilbehør til kød

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

Rabarberkompot:

800 g rabarber i 2 cm stykker

200 g sukker

1 stang vanilje flækket

Sådan gør du

Klargør rabarber, skylles og skæres i ca. 2 cm stykker på skrå.

Kom dem i en gryde med sukker og flækket vaniljestang.

Koges ved svag varme i 9-10 min. under låg.

Afkøles lidt og kommes på et rengjort glas med tætsluttet låg.

Bruges som tilbehør til kød, fisk og vegetar retter.

 

Energi pr. person: 536 Kj/ 128 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 0,7 g.
Kulhydrat: 22,0 g.

Fedt: 0,3 g. 

 

Se trin-for-trin video: