HjemOpskrifterRabarber kompot, lækkert tilbehør til kød

Rabarber kompot, lækkert tilbehør til kød

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
rabarbarkompot:
  • 800 g rabarber i 2 cm
  • 200 g sukker
  • 1 flækket vaniljestang

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Klargør rabarber, skylles og skæres i ca. 2 cm stykker på skrå.

  • 2.
    Kom dem i en gryde med sukker og flækket vaniljestang.

  • 3.
    Koges ved svag varme i 9-10 min. under låg.

  • 4.
    Afkøles lidt og kommes på et rengjort glas med tætsluttet låg.

  • 5.
    Bruges som tilbehør til kød, fisk og vegetar retter.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3554 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
354 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.0 g
Protein: 1.5 %0.3 g
Kulhydrat: 96.8 %20.1 g
Fedt: 1.7 %0.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;