Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Rabarber kompot, lækkert tilbehør til kød
Rabarber kompot, lækkert tilbehør til kød
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
rabarbarkompot:
800 g rabarber i 2 cm
200 g sukker
1 flækket vaniljestang
Sådan gør du
1.
Klargør rabarber, skylles og skæres i ca. 2 cm stykker på skrå.
2.
Kom dem i en gryde med sukker og flækket vaniljestang.
3.
Koges ved svag varme i 9-10 min. under låg.
4.
Afkøles lidt og kommes på et rengjort glas med tætsluttet låg.
5.
Bruges som tilbehør til kød, fisk og vegetar retter.
Klima Kærlig opskrift
Tilbehør
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3554 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
354 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.0 g
Protein:
1.5 %
0.3 g
Kulhydrat:
96.8 %
20.1 g
Fedt:
1.7 %
0.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;