Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Rabarber-hindbærmarmelade

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
1 person

Ingredienser

CA. 1 L.


500 g rabarber

500 g hindbær

1 tsk vaniljepaste

1 brev Dr. Oetker geleringspulver til marmelade med mindre sukker

250 g sukker

Om råvarerne

Skær rabarber i mindre stykker, og kom dem i en gryde sammen med hindbær. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom dem og stangen i gryden. Bland geleringspulver med 3 spsk. af sukkeret, og sæt til side. Kom resten af sukkeret i gryden, og kog frugt og sukker sammen til marmelade i ca. 10 min. Skum marmeladen for urenheder. Tag gryden af varmen, og drys geleringspulver blandet med sukker henover, mens der røres. Kog marmeladen op igen i 1 minut, og hæld så den varme marmelade på rene, skoldede glas.

 

Energi pr. 100 g: 481KJ/115Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 0,9 g.
Kulhydrat: 24,3 g.
Fedt: 0,7 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Rabarber-hindbærmarmelade

Skær rabarber i mindre stykker, og kom dem i en gryde sammen med hindbær. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom dem og stangen i gryden. Bland geleringspulver med 3 spsk. af sukkeret, og sæt til side. Kom resten af sukkeret i gryden, og kog frugt og sukker sammen til marmelade i ca. 10 min. Skum marmeladen for urenheder. Tag gryden af varmen, og drys geleringspulver blandet med sukker henover, mens der røres. Kog marmeladen op igen i 1 minut, og hæld så den varme marmelade på rene, skoldede glas.

 

Energi pr. 100 g: 481KJ/115Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 0,9 g.
Kulhydrat: 24,3 g.
Fedt: 0,7 g.