HjemOpskrifterRabarber-hindbærmarmelade

Rabarber-hindbærmarmelade

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

1 person
  • 500 g hindbær
  • 500 g rabarber
  • 1 tsk vaniljepasta
  • 20 g Dr. Oetker geleringspulver til marmelade
  • 250 g sukker

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær rabarber i mindre stykker, og kom dem i en gryde sammen med hindbær.

  • 2.
    Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.

  • 3.
    Kom dem og stangen i gryden.

  • 4.
    Bland geleringspulver med 3 spsk. af sukkeret, og sæt til side.

  • 5.
    Kom resten af sukkeret i gryden, og kog frugt og sukker sammen til marmelade i ca. 10 min.

  • 6.
    Skum marmeladen for urenheder.

  • 7.
    Tag gryden af varmen, og drys geleringspulver blandet med sukker henover, mens der røres.

  • 8.
    Kog marmeladen op igen i 1 minut, og hæld så den varme marmelade på rene, skoldede glas.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5101 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
399 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.9 g
Protein: 2.7 %0.6 g
Kulhydrat: 94.4 %22.2 g
Fedt: 2.9 %0.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;