HjemOpskrifterRåsyltede bær med rom

Råsyltede bær med rom

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g blandede bær
  • 25 g sukker
  • 1 tsk revet appelsinskal (usprøjtet)
  • ½ vaniljestang
  • 3 spsk mørk rom

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Større bær som f.eks. jordbær og kirsebær skæres i halve eller kvarte.

  • 2.
    Vend bærrene sammen med sukker, appelsinskal, vaniljekorn og rom og lad det marinere i mindst en halv time før brug.

  • 3.
    Server f.eks. med ymerfromage.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1464 kj / 350 kcal
Næringsindhold pr. 100g
452 kj / 108 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.5 g
Protein: 4.2 %1.1 g
Kulhydrat: 49.7 %13.2 g
Fedt: 9.5 %1.2 g
Alkohol: 36.6 %5.5 g
;