Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Råmarinerede julesild med klementin og krydderier
Råmarinerede julesild med klementin og krydderier
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
8 dobbelt sildefileter
3 øko clementiner
½ rødløg
10 hele allehånde
10 hele nelliker
1 tsk sorte peberkorn
1 knust kanelstang
4 spsk rødvinseddike
1 spsk brun farin
2 tsk groft salt
SÅDAN GØR DU
1.
For at undgå parasitter fryses sildefileterne 24 timer før brug.
2.
Tø dem op i køleskabet.
3.
Del hver sildefilet på langs og læg dem i et fad.
4.
Skær 1 klementin i tynde skiver og læg skiver over fisken sammen med rødløg i skiver.
5.
Fordel allehånde, nelliker, peberkorn og kanel over fisken.
6.
Rør eddike, brun farin og salt sammen til en marinade sammen med saften fra de to sidste klementiner.
7.
Hæld marinaden over sildene og lad dem marinere 1-2 dage i køleskabet.
Fisk og skaldyr
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3654 kj / 873 kcal
Næringsindhold pr. 100g
697 kj / 167 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
34.3 %
14.1 g
Kulhydrat:
6.6 %
2.7 g
Fedt:
59 %
11.1 g
Alkohol:
0.1 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;