HjemOpskrifterRåmarinerede julesild med klementin og krydderier

Råmarinerede julesild med klementin og krydderier

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 8 dobbelt sildefileter
  • 3 øko clementiner
  • ½ rødløg
  • 10 hele allehånde
  • 10 hele nelliker
  • 1 tsk sorte peberkorn
  • 1 knust kanelstang
  • 4 spsk rødvinseddike
  • 1 spsk brun farin
  • 2 tsk groft salt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    For at undgå parasitter fryses sildefileterne 24 timer før brug.

  • 2.
    Tø dem op i køleskabet.

  • 3.
    Del hver sildefilet på langs og læg dem i et fad.

  • 4.
    Skær 1 klementin i tynde skiver og læg skiver over fisken sammen med rødløg i skiver.

  • 5.
    Fordel allehånde, nelliker, peberkorn og kanel over fisken.

  • 6.
    Rør eddike, brun farin og salt sammen til en marinade sammen med saften fra de to sidste klementiner.

  • 7.
    Hæld marinaden over sildene og lad dem marinere 1-2 dage i køleskabet.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3654 kj / 873 kcal
Næringsindhold pr. 100g
697 kj / 167 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 34.3 %14.1 g
Kulhydrat: 6.6 %2.7 g
Fedt: 59 %11.1 g
Alkohol: 0.1 %0.0 g
;