Råmarinerede dildsild med akvavit og fennikel

0-30 min

Ingredienser

8 friske sildefileter
½ fennikel
Marinade
½ dl lagereddike
saft af ½ citron
1 tsk groft salt
2 tsk rørsukker
1 tsk fennikelfrø
1 lille potte dild
1 tsk hvide peberkorn
½ dl dildakvavit

For at undgå parasitter fryses sildefileterne 24 timer før brug. Tø dem op i køleskabet. Del hver sildefilet på langs og læg dem i et fad. Snit fenniklen fint og fordel den over silden.

Rør ingredienserne til marinaden sammen og hæld dem over silden. Lad silden marinere i køleskabet i 1-2 dage. 

Energi pr. person:
593KJ/141Kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,5 g.
Kulhydrat: 16,9 g.
Fedt: 14,8 g.

Dildsild

For at undgå parasitter fryses sildefileterne 24 timer før brug. Tø dem op i køleskabet. Del hver sildefilet på langs og læg dem i et fad. Snit fenniklen fint og fordel den over silden.

Rør ingredienserne til marinaden sammen og hæld dem over silden. Lad silden marinere i køleskabet i 1-2 dage. 

Energi pr. person:
593KJ/141Kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,5 g.
Kulhydrat: 16,9 g.
Fedt: 14,8 g.

LÆS TILBUDSAVISEN