HjemOpskrifterRåmarinerede dildsild med akvavit og fennikel

Råmarinerede dildsild med akvavit og fennikel

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 8 dobbelt sildefileter
  • ½ fennikel
marinade
  • ½ dl lagereddike
  • saft af ½ citron (usprøjtet)
  • 1 tsk groft salt
  • 2 tsk rørsukker
  • 1 tsk fennikelfrø
  • 16 g dild
  • 1 tsk hvide peberkorn
  • 16 g dild

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    For at undgå parasitter fryses sildefileterne 24 timer før brug.

  • 2.
    Tø dem op i køleskabet.

  • 3.
    Del hver sildefilet på langs og læg dem i et fad.

  • 4.
    Snit fenniklen fint og fordel den over silden.

  • 5.
    Rør ingredienserne til marinaden sammen og hæld dem over silden.

  • 6.
    Lad silden marinere i køleskabet i 1-2 dage.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3798 kj / 908 kcal
Næringsindhold pr. 100g
555 kj / 133 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 34.1 %11.1 g
Kulhydrat: 7.9 %2.6 g
Fedt: 58 %8.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;