HjemOpskrifterRåmarinerede dildsild med akvavit og fennikel

Råmarinerede dildsild med akvavit og fennikel

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 8 dobbelt sildefileter
  • 0.5 fennikel
marinade
  • 0.5 dl lagereddike
  • saft af 0.5 citron (usprøjtet)
  • 1 tsk groft salt
  • 2 tsk rørsukker
  • 1 tsk fennikelfrø
  • 1 potte frisk dild
  • 1 tsk hvid peberkorn
  • 0.5 potte frisk dild

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    For at undgå parasitter fryses sildefileterne 24 timer før brug.

  • 2.
    Tø dem op i køleskabet.

  • 3.
    Del hver sildefilet på langs og læg dem i et fad.

  • 4.
    Snit fenniklen fint og fordel den over silden.

  • 5.
    Rør ingredienserne til marinaden sammen og hæld dem over silden.

  • 6.
    Lad silden marinere i køleskabet i 1-2 dage.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2252 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
329 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 58.6 %11.4 g
Kulhydrat: 12.1 %2.4 g
Fedt: 29.3 %2.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;