Quinoasalat med tomater og brødcroutons

fork and spoon
Salater
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g lys quinoa, kogt (200 g rå quinoa)

150 g cherry tomater i halve

200 g agurk i tern

1 mellem rødløg i tynde både

1 frisk mozzarella i mindre stykker

2 dl basilikum, hakket

1 dl persille, hakket

100 g croutons, naturel

 

Dressing:

1 fed hvidløg, knust

1 spsk. citronskal, usprøjtet

1 tsk. flydende honning

2 spsk. eddike

3 spsk. olivenolie

1 tsk. salt

Kværnet peber

Sådan gør du

Rør alle ingredienser til dressingen sammen i en skål.

Bland quinoa med tomater, agurk, rødløg og mozzarella. Vend derefter krydderurter og croutons i.

Hæld dressingen over salaten og vend den rundt inden servering.

 

Energi pr. person:  1801 Kj/  429 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,1 g.
Kulhydrat: 13,6 g.
Fedt: 6,9 g. 

 

SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO - ELLER SE FLERE VIDEOER HER