HjemOpskrifterQuinoasalat med tomater og brødcroutons

Quinoasalat med tomater og brødcroutons

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g lys quinoa, kogt (200 g rå quinoa)
  • 150 g cherrytomater i halve
  • 200 g agurker i tern
  • 1 mellem rødløg i tynde både
  • 1 frisk mozzarella ost i mindre stykker
  • 2 dl frisk basilikum, hakket
  • 1 dl kruspersille, hakket
  • 100 g croutoner, naturel
    dressing:
    • 1 fed hvidløg, knust
    • 1 spsk citronskal (usprøjtet)
    • 1 tsk flydende honning
    • 2 spsk eddike
    • 3 spsk olivenolie
    • 1 tsk salt
    • friskkværnet peber

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Rør alle ingredienser til dressingen sammen i en skål.

    • 2.
      Bland quinoa med tomater, agurk, rødløg og mozzarella.

    • 3.
      Vend derefter krydderurter og croutons i.

    • 4.
      Hæld dressingen over salaten og vend den rundt inden servering.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    10273 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    856 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 3.0 g
    Protein: 14.3 %7.2 g
    Kulhydrat: 51.2 %25.8 g
    Fedt: 34.5 %8.0 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;