Quinoasalat med ristede rødbeder, kål og sesamdressing

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Quinoasalat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

175 g quinoa

4 dl vand

Salt

500 g rødbeder

1 spsk solsikkeolie

200 g palmekål/savoykål

 

Dressing

3 spsk ristede sesamfrø

2 spsk mayonnaise

2 spsk hvidvinseddike

2 spsk soja
1 spsk sesamolie

1 tsk honning

2 spsk vand

Sådan gør du

Skyl quinoaen og kog den i letsaltet vand i 15 min. Sigt overskydende vand fra og kom quionaen over i en skål. Skræl rødbederne og skær dem i både eller tern. Vend dem med olie og krydr med salt. Bag dem i 20 min ved 180°C. Snit kålen i tynde strimler. Vend rødbede og kål sammen med quinoaen. Kom alle ingredienser til dressing i en blender og bland det til en cremet dressing. Kom dressingen over salaten. 

 

Energi pr. person: 1425KJ/340Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 3,6 g.
Kulhydrat: 15,1 g.
Fedt: 4,8 g.