HjemOpskrifterQuinoasalat med ristede rødbeder, kål og sesamdressing

Quinoasalat med ristede rødbeder, kål og sesamdressing

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 dl vand
  • 175 g quinoa
  • havsalt
  • 500 g rødbeder
  • 1 spsk solsikkeolie
  • 200 g palmekålsblade
    dressing:
    • 3 spsk sesamfrø
    • 2 spsk mayonnaise
    • 2 spsk hvidvinseddike
    • 2 spsk sojasauce
    • 1 spsk sesamolie
    • 1 tsk honning
    • 2 dl vand

    Sådan gør du

    • 1.
      Skyl quinoaen og kog den i letsaltet vand i 15 min.

    • 2.
      Sigt overskydende vand fra og kom quionaen over i en skål.

    • 3.
      Skræl rødbederne og skær dem i både eller tern.

    • 4.
      Vend dem med olie og krydr med salt.

    • 5.
      Bag dem i 20 min ved 180°C.

    • 6.
      Snit kålen i tynde strimler.

    • 7.
      Vend rødbede og kål sammen med quinoaen.

    • 8.
      Kom alle ingredienser til dressing i en blender og bland det til en cremet dressing.

    • 9.
      Kom dressingen over salaten.

    • 10.
      Energi pr. person: 1425KJ/340Kcal. Næringsindhold pr. 100 g.: Protein: 3,6 g. Kulhydrat: 15,1 g. Fedt: 4,8 g.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    4863 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    333 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 2.8 g
    Protein: 11.1 %2.2 g
    Kulhydrat: 38.5 %7.6 g
    Fedt: 50.4 %4.5 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;