4 personer
1 stk. pulled pork i bakke
Varm kartoffel:
3 spsk. olivenolie
800 g nemme kartofler i halve
2 rødløg i både
Salt og peber
Syltede agurker:
1 agurk i tykke skiver uden kerner
2 tsk. groft salt
Eddikelage:
1 dl lagereddike
½ dl vand
1 dl sukker
Tilbehør:
Sweet Baby Ray’s barbeque sauce
Ovnsteg pulled pork efter anvisning og riv kødet fra hinanden med 2 gafler så det trævler og bliver blandet med marinaden i fadet. Kom halve nemme kartofler i et ovnfast fad med rødløg, olivenolie, salt og peber. Giv den 40 min. ved 200° C til de er møre. Bland eddike med vand og sukker, lad sukkeret blive helt opløst ved at røre rundt i det. Salt agurkerne i 10 min., skyl hurtigt saltet af og afdryp. Kom agurkerne i lagen og lad det trække smag så længe som muligt. Anret på tallerken pulled pork med varme kartofler, sprøde syltede agurker og Sweet Baby Rays barbeque sauce.