Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pulled pork med varme kartofler og syltede agurker
Pulled pork med varme kartofler og syltede agurker
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Pulled pork:
1 pakke pulled pork pulled pork
Varme kartofler:
3 spsk olivenolie
800 g nemme kartofler i halve
2 rødløg i både
havsalt og peber
Syltede agurker:
1 agurk i tykke skiver uden kerner
2 tsk groft salt
Eddikelage:
1 dl lagereddike
0.5 dl vand
1 dl sukker
Tilbehør:
barbecuesauce
Sådan gør du
1.
Ovnsteg pulled pork efter anvisning og riv kødet fra hinanden med 2 gafler så det trævler og bliver blandet med marinaden i fadet.
2.
Kom halve nemme kartofler i et ovnfast fad med rødløg, olivenolie, salt og peber.
3.
Giv den 40 min. ved 200° C til de er møre.
4.
Bland eddike med vand og sukker, lad sukkeret blive helt opløst ved at røre rundt i det.
5.
Salt agurkerne i 10 min., skyl hurtigt saltet af og afdryp.
6.
Kom agurkerne i lagen og lad det trække smag så længe som muligt.
7.
Anret på tallerken pulled pork med varme kartofler, sprøde syltede agurker og Sweet Baby Rays barbeque sauce.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8582 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
420 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
20.4 %
5.0 g
Kulhydrat:
49.4 %
12.2 g
Fedt:
30.2 %
3.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;