Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Pulled pork med varme kartofler og syltede agurker

Bedømmelse (3)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 stk. pulled pork i bakke

Varm kartoffel:
3 spsk. olivenolie
800 g nemme kartofler i halve
2 rødløg i både
Salt og peber

Syltede agurker:
1 agurk i tykke skiver uden kerner
2 tsk. groft salt
Eddikelage:
1 dl lagereddike
½ dl vand
1 dl sukker

Tilbehør:
Sweet Baby Ray’s barbeque sauce

Om råvarerne

Ovnsteg pulled pork efter anvisning og riv kødet fra hinanden med 2 gafler så det trævler og bliver blandet med marinaden i fadet. Kom halve nemme kartofler i et ovnfast fad med rødløg, olivenolie, salt og peber. Giv den 40 min. ved 200° C til de er møre. Bland eddike med vand og sukker, lad sukkeret blive helt opløst ved at røre rundt i det. Salt agurkerne i 10 min., skyl hurtigt saltet af og afdryp. Kom agurkerne i lagen og lad det trække smag så længe som muligt. Anret på tallerken pulled pork med varme kartofler, sprøde syltede agurker og Sweet Baby Rays barbeque sauce.

 

 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Ovnsteg pulled pork efter anvisning og riv kødet fra hinanden med 2 gafler så det trævler og bliver blandet med marinaden i fadet. Kom halve nemme kartofler i et ovnfast fad med rødløg, olivenolie, salt og peber. Giv den 40 min. ved 200° C til de er møre. Bland eddike med vand og sukker, lad sukkeret blive helt opløst ved at røre rundt i det. Salt agurkerne i 10 min., skyl hurtigt saltet af og afdryp. Kom agurkerne i lagen og lad det trække smag så længe som muligt. Anret på tallerken pulled pork med varme kartofler, sprøde syltede agurker og Sweet Baby Rays barbeque sauce.