HjemOpskrifterPulled pork med rå ananascoleslaw

Pulled pork med rå ananascoleslaw

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 1stk pulled pork
    rå ananascoleslaw:
    • 150 g lilla spidskål
    • 150 g gulerødder
    • 50 g rødløg
    • 300 g avocadoer
    • 250 g ananas
    • 1 1 dl hakket frisk koriander
    • 240 g kogte kikærter
      dressing:
      • 0.5 dl æblecidereddike
      • 1 spsk honning
      • 1 spsk grov, mild sennep
      • 0.5 dl olivenolie
      • salt og sort peber
        pynt:
        • evt. 50 g groftahakkede peanuts
          tilbehør:
          • kan serveres med hjemmebagte burgerbolle

          SÅDAN GØR DU

          • 1.
            Tilbered sous vide pulled pork efter forskriften, ca. 30 minutter i ovnen ved 180°C eller på grillen.

          • 2.
            Riv kødstykket fra hinanden med 2 gafler og vend kødet rundt i egen saft.

          • 3.
            Snit spidskål, riv gulerødder, skær rødløg i tynde både og skær avocado og ananas i tern.

          • 4.
            Bland det hele sammen med hakket koriander og kogte kikærter.

          • 5.
            Bland ingredienser til dressingen sammen.

          • 6.
            Vend den i den rå coleslaw.

          • 7.
            Servér coleslaw toppet med stykker af pulled pork, og pynt evt. med hakkede peanuts.

          Tip:
          Hvis der er rester af pulled pork kan de bruges til wraps, topping til pizza eller biksemad dagen efter.
          Næringsindhold:
          Energiindhold for hele retten:
          7808 kj / kcal
          Næringsindhold pr. 100g
          593 kj / 0 kcal
          Energifordeling
          ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
          Fiber: 3.3 g
          Protein: 9.5 %3.3 g
          Kulhydrat: 24.5 %8.6 g
          Fedt: 66 %10.6 g
          Alkohol: 0 %0.0 g
          ;