Pulled pork med rå ananascoleslaw

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Pulled pork med rå ananascoleslaw
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 stk pulled pork

 

Rå ananascoleslaw:

150 g rød spidskål

150 g gulerødder

50 g rødløg

300 g avocado

250 g ananas

1 dl hakket koriander

240 g kogte kikærter

 

Dressing:

½ dl æblecidereddike

1 spsk honning

1 spsk sød sennep

½ dl olivenolie

Salt og peber

 

Pynt: evt. 50 g grofthakkede peanuts

Tilbehør: Kan serveres med hjemmebagte burgerboller

Sådan gør du

Tilbered sous vide pulled pork efter forskriften, ca. 30 minutter i ovnen ved 180°C eller på grillen. Riv kødstykket fra hinanden med 2 gafler og vend kødet rundt i egen saft. Snit spidskål, riv gulerødder, skær rødløg i tynde både og skær avocado og ananas i tern. Bland det hele sammen med hakket koriander og kogte kikærter. Bland ingredienser til dressingen sammen. Vend den i den rå coleslaw. Servér coleslaw toppet med stykker af pulled pork, og pynt evt. med hakkede peanuts.

Tip: Hvis der er rester af pulled pork kan de bruges til wraps, topping til pizza eller biksemad dagen efter.

 

Energi pr. person: 3157 kJ / 751 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,5 g
Fedt: 8,0 g
Kulhydrat: 7,5  g