Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Pulled pork med rå ananascoleslaw

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 stk pulled pork

 

Rå ananascoleslaw:

150 g rød spidskål

150 g gulerødder

50 g rødløg

300 g avocado

250 g ananas

1 dl hakket koriander

240 g kogte kikærter

 

Dressing:

½ dl æblecidereddike

1 spsk honning

1 spsk sød sennep

½ dl olivenolie

Salt og peber

 

Pynt: evt. 50 g grofthakkede peanuts

Tilbehør: Kan serveres med hjemmebagte burgerboller

Om råvarerne

Tilbered sous vide pulled pork efter forskriften, ca. 30 minutter i ovnen ved 180°C eller op grillen. Riv kødstykket fra hinanden med 2 gafler og vend kødet rundt i egen saft. Snit spidskål, riv gulerødder, skær rødløg i tynde både og skær avocado og ananas i tern. Bland det hele sammen med hakket koriander og kogte kikærter. Bland ingredienser til dressingen sammen. Vend den i den rå coleslaw. Servér coleslaw toppet med stykker af pulled pork, og pynt evt. med hakkede peanuts.

Tip: Hvis der er rester af pulled pork kan de bruges til wraps, topping til pizza eller biksemad dagen efter.

 

Energi pr. person: 3157 kJ / 751 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,5 g
Fedt: 8,0 g
Kulhydrat: 7,5  g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Pulled pork med rå ananascoleslaw

Tilbered sous vide pulled pork efter forskriften, ca. 30 minutter i ovnen ved 180°C eller op grillen. Riv kødstykket fra hinanden med 2 gafler og vend kødet rundt i egen saft. Snit spidskål, riv gulerødder, skær rødløg i tynde både og skær avocado og ananas i tern. Bland det hele sammen med hakket koriander og kogte kikærter. Bland ingredienser til dressingen sammen. Vend den i den rå coleslaw. Servér coleslaw toppet med stykker af pulled pork, og pynt evt. med hakkede peanuts.

Tip: Hvis der er rester af pulled pork kan de bruges til wraps, topping til pizza eller biksemad dagen efter.

 

Energi pr. person: 3157 kJ / 751 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,5 g
Fedt: 8,0 g
Kulhydrat: 7,5  g