4 personer
1 stk pulled pork
Rå ananascoleslaw:
150 g rød spidskål
150 g gulerødder
50 g rødløg
300 g avocado
250 g ananas
1 dl hakket koriander
240 g kogte kikærter
Dressing:
½ dl æblecidereddike
1 spsk honning
1 spsk sød sennep
½ dl olivenolie
Salt og peber
Pynt: evt. 50 g grofthakkede peanuts
Tilbehør: Kan serveres med hjemmebagte burgerboller
Tilbered sous vide pulled pork efter forskriften, ca. 30 minutter i ovnen ved 180°C eller på grillen. Riv kødstykket fra hinanden med 2 gafler og vend kødet rundt i egen saft. Snit spidskål, riv gulerødder, skær rødløg i tynde både og skær avocado og ananas i tern. Bland det hele sammen med hakket koriander og kogte kikærter. Bland ingredienser til dressingen sammen. Vend den i den rå coleslaw. Servér coleslaw toppet med stykker af pulled pork, og pynt evt. med hakkede peanuts.
Tip: Hvis der er rester af pulled pork kan de bruges til wraps, topping til pizza eller biksemad dagen efter.
Energi pr. person: 3157 kJ / 751 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,5 g
Fedt: 8,0 g
Kulhydrat: 7,5 g