HjemOpskrifterPulled pork med rå ananascoleslaw

Pulled pork med rå ananascoleslaw

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 1stk pulled pork
rå ananascoleslaw:
  • 150 g lilla spidskål
  • 150 g gulerødder
  • 50 g rødløg
  • 300 g avocado
  • 250 g ananas
  • 1 1 dl hakket frisk koriander
  • 240 g kikærter
dressing:
  • ½ dl æblecidereddike
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk grov, mild sennep
  • ½ dl olivenolie
  • salt og sort peber
pynt:
  • evt. 50 g groftahakkede peanuts
tilbehør:
  • kan serveres med hjemmebagte burgerboller

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Tilbered sous vide pulled pork efter forskriften, ca. 30 minutter i ovnen ved 180°C eller på grillen.

  • 2.
    Riv kødstykket fra hinanden med 2 gafler og vend kødet rundt i egen saft.

  • 3.
    Snit spidskål, riv gulerødder, skær rødløg i tynde både og skær avocado og ananas i tern.

  • 4.
    Bland det hele sammen med hakket koriander og kogte kikærter.

  • 5.
    Bland ingredienser til dressingen sammen.

  • 6.
    Vend den i den rå coleslaw.

  • 7.
    Servér coleslaw toppet med stykker af pulled pork, og pynt evt. med hakkede peanuts.

Tip:
Hvis der er rester af pulled pork kan de bruges til wraps, topping til pizza eller biksemad dagen efter.
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7638 kj / 1825 kcal
Næringsindhold pr. 100g
580 kj / 139 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.3 g
Protein: 9.5 %3.2 g
Kulhydrat: 27.7 %9.5 g
Fedt: 62.8 %9.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;