Jul i MENY
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Pulled duck sandwich

Bedømmelse (2)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

1 agurk

2 spsk. hvidvinseddike

2 spsk. vand

2 tsk. rørsukker

½ tsk. flagesalt

Sort peber

1 dåse confit de canard (4 lår)

4 brioche burgerboller

1 glas syltede rødløg

4 spsk. sennep, sød eller stærk

½ bakke rucola

1 håndfuld flæskesvær

Til agurkesalat skæres agurk i meget tynde skiver. Bland eddike med vand, sukker, salt og lidt peber, og hæld det over agurkeskiverne. Lad dem marinere i 15-30 min. (eller længere). Tag andelårene op af fedtet, og tør det meste fedt af. Læg dem i en bradepande, og varm dem i ovnen ved 200°C i 20-30 min. (følg dåsens anvisning). Brug to gafler til at tage kødet af benene og rive det i grove stykker. Hold kødet lunt i ovnen. Lun briochebollerne, og smør dem med sennep på begge sider. Læg et godt lag andekød på underbollen, og top med agurkesalat, syltede rødløg, knuste flæskesvær og rucola, og læg overbollen på.

 

Energi pr. person: 2127KJ/508Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,6 g.
Kulhydrat: 10,5 g.
Fedt: 8,8 g.

Pulled duck sandwich

Til agurkesalat skæres agurk i meget tynde skiver. Bland eddike med vand, sukker, salt og lidt peber, og hæld det over agurkeskiverne. Lad dem marinere i 15-30 min. (eller længere). Tag andelårene op af fedtet, og tør det meste fedt af. Læg dem i en bradepande, og varm dem i ovnen ved 200°C i 20-30 min. (følg dåsens anvisning). Brug to gafler til at tage kødet af benene og rive det i grove stykker. Hold kødet lunt i ovnen. Lun briochebollerne, og smør dem med sennep på begge sider. Læg et godt lag andekød på underbollen, og top med agurkesalat, syltede rødløg, knuste flæskesvær og rucola, og læg overbollen på.

 

Energi pr. person: 2127KJ/508Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,6 g.
Kulhydrat: 10,5 g.
Fedt: 8,8 g.