HjemOpskrifterPulled duck sandwich

Pulled duck sandwich

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 agurk
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk vand
  • 2 tsk rørsukker
  • ½ tsk flagesalt
  • sort peber
  • 4 andelår
  • 4 burgerboller (evt. brioche)
  • 1 1 glas syltet rødløg
  • 4 spsk sennep
  • ½ bakke rucolasalat
  • 50 g flæskesvær

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Til agurkesalat skæres agurk i meget tynde skiver.

  • 2.
    Bland eddike med vand, sukker, salt og lidt peber, og hæld det over agurkeskiverne.

  • 3.
    Lad dem marinere i 15-30 min. (eller længere).

  • 4.
    Tag andelårene op af fedtet, og tør det meste fedt af.

  • 5.
    Læg dem i en bradepande, og varm dem i ovnen ved 200°C i 20-30 min. (følg dåsens anvisning).

  • 6.
    Brug to gafler til at tage kødet af benene og rive det i grove stykker.

  • 7.
    Hold kødet lunt i ovnen.

  • 8.
    Lun briochebollerne, og smør dem med sennep på begge sider.

  • 9.
    Læg et godt lag andekød på underbollen, og top med agurkesalat, syltede rødløg, knuste flæskesvær og rucola, og læg overbollen på.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14725 kj / 3519 kcal
Næringsindhold pr. 100g
747 kj / 179 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 32 %14.1 g
Kulhydrat: 12.7 %5.6 g
Fedt: 55.3 %11.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;