Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pulled duck sandwich
Pulled duck sandwich
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 agurk
2 spsk hvidvinseddike
2 spsk vand
2 tsk rørsukker
0.5 tsk flagesalt
sort peber
4 andelår
4 burgerboller (evt. brioche)
1 1 glas syltet rødløg
4 spsk sennep
0.5 bakke rucolasalat
50 g flæskesvær
Sådan gør du
1.
Til agurkesalat skæres agurk i meget tynde skiver.
2.
Bland eddike med vand, sukker, salt og lidt peber, og hæld det over agurkeskiverne.
3.
Lad dem marinere i 15-30 min. (eller længere).
4.
Tag andelårene op af fedtet, og tør det meste fedt af.
5.
Læg dem i en bradepande, og varm dem i ovnen ved 200°C i 20-30 min. (følg dåsens anvisning).
6.
Brug to gafler til at tage kødet af benene og rive det i grove stykker.
7.
Hold kødet lunt i ovnen.
8.
Lun briochebollerne, og smør dem med sennep på begge sider.
9.
Læg et godt lag andekød på underbollen, og top med agurkesalat, syltede rødløg, knuste flæskesvær og rucola, og læg overbollen på.
SPISETID opskrift
Sandwich
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
24626 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1250 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
13.4 %
9.9 g
Kulhydrat:
9.9 %
7.3 g
Fedt:
76.7 %
25.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;