Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
Køb dagligvarer
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Festbuffet
Tyroler-buffet
Julefrokost
Mortensaften and
Nytårsmenu 2025
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Pulled duck
Pulled duck
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 and 3-4 kg
2 dl tomatketchup
2 spsk brun farin
3 spsk mørk balsamicoeddike
2 tsk røget paprika
1 tsk cayennepeber
Sådan gør du
1.
Ketchup, brun farin, balsamico, røget paprika og cayennepeber røres sammen til en tyktflydende marinade og smages til.
2.
Ovnen forvarmes til 150 °C.
3.
Indmaden tages ud og anden skylles indvendigt.
4.
Skindet ridses henover hele anden, husk ikke at skære ned i kødet.
5.
Anden pensles med marinaden, lægges med brystet nedad i et ovnfast fad og sættes i en forvarmet ovn i ca. 5 timer.
6.
Anden vendes hver time, hvor den også pensles med marinaden.
7.
Efter 5 timer lægges anden med brystkødet opad og ovnen skrues op på 220 °C.
8.
Anden tages ud, når skindet er sprødt.
9.
Lad anden køle en smule af.
10.
Alt kødet trækkes af anden med to gafler og lægges på et fad og blandes med 2-3 spsk. marinade.
11.
Læg kødet i en grov burgerbolle sammen med salat og cole slaw og sevér.
Fjerkræ
Hovedret
Sandwich
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
19147 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
494 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.3 g
Protein:
64 %
18.6 g
Kulhydrat:
5.6 %
1.6 g
Fedt:
30.4 %
4.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;