Pulled duck

fork and spoon
Hovedret
clock
120+ min
Pulled duck
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Hel and 3-4 kg 2 dl ketchup 2 spsk. brun farin 3-4 spsk. blandes balsamico 2 tsk. røget paprika 1Ž2 tsk. cayennepeber

Sådan gør du

Ketchup, brun farin, balsamico, røget paprika og cayennepeber røres sammen til en tyktflydende marinade og smages til.

Ovnen forvarmes til 150 °C. Indmaden tages ud og anden skylles indvendigt. Skindet ridses henover hele anden, husk ikke at skære ned i kødet. Anden pensles med marinaden, lægges med brystet nedad i et ovnfast fad og sættes i en forvarmet ovn i ca. 5 timer. Anden vendes hver time, hvor den også pensles med marinaden. Efter 5 timer lægges anden med brystkødet opad og ovnen skrues op på 220 °C. Anden tages ud, når skindet er sprødt. Lad anden køle en smule af. Alt kødet trækkes af anden med to gafler og lægges på et fad og blandes med 2-3 spsk. marinade.

Læg kødet i en grov burgerbolle sammen med salat og cole slaw og sevér.