Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pulled Chicken & slaw
Pulled Chicken & slaw
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 spsk paprika
1 kylling
2 tsk brun farin
0.5 tsk stødt spidskommen
0.5 tsk cayennepeber
1 tsk flagesalt
2 knust fed hvidløg
2 dl barbecuesauce
0.5 knoldselleri
3 gulerødder
0.5 spidskål
2 æbler
2 spsk friskpresset citronsaft
1 tsk dijonsennep
1.5 tsk ahornsirup
1 dl økologisk creme fraiche 9%
salt & sort peber
Sådan gør du
1.
Rens og skyl kyllingen indvendig og dup den tør.
2.
Bland paprika, farin, spidskommen, cayennepeber og salt og gnid kyllingen godt og grundigt ind i blandingen.
3.
Fyld den med knust hvidløg og læg den i en stegeso eller stegegryde med låg.
4.
Hæld barbecuesauce over og læg låg på.
5.
Sæt fadet i ovnen ved 100°C traditionel varme i 6 timer.
6.
Skræl knoldsellerien og gulerødderne og riv den i strimler på et mandolinjern eller med en julienneskræller.
7.
Snit spidskålen og skær æblerne i smalle både og dernæst i stave.
8.
Vend grønsagerne i en dressing af citronsaft, sennep, sirup og fraiche og smag til med salt og peber.
9.
Hæld skyen fra kyllingen og si den over i en gryde.
10.
Kog skyen kraftigt ind til konsistensen er jævn.
11.
Pil forsigtigt skindet af kyllingen.
12.
Pil kødet af (det falder faktisk af af sig selv) og adskil det med to gafler.
13.
Server kødet med slaw og indkogt barbequesky.
14.
Suppler gerne med grove hjemmelavede pommes frites.
15.
Servér det evt. i en grov bolle.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12134 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
425 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
33.1 %
8.3 g
Kulhydrat:
22.8 %
5.7 g
Fedt:
44.1 %
5.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;