Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Julen
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pulled chicken burger, nøglehulsmærket opskrift
Pulled chicken burger, nøglehulsmærket opskrift
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Pulled chicken
4 kyllingebryst
2 tsk groft salt
1 spsk sukker
1 spsk worcestershiresauce
1 tsk cayennepeber
1 dl æblemost
Æblerelish:
2 æbler i tern
1 spsk revet frisk ingefær
0.5 finthakket rødløg
1 finthakket fed hvidløg
1 spsk honning
500 g spidskål
1 saft af en citron (usprøjtet)
Knust sort peberkorn
2 syltede drueagurker i små tern
8 skiver bacon
4 burgerboller eller pitabrød
3- 4 spsk grov sennep
Sådan gør du
1.
Pulled chicken Dæk kyllingebrysterne med vand i en gryde.
2.
Bring i kog og sluk.
3.
Lad dem trække ca. 15-20 minutter, indtil kødet kan trækkes fra hinanden.
4.
Har du gas eller induktion, kan det være nødvendigt at bringe kyllingen næsten i kog igen efter 10 minutter.
5.
Bland marinade af salt, sukker, lakridsgranulat og cayenne med æblemosten.
6.
Træk/pluk kyllingebrysterne til strimler og vend dem med marinaden.
7.
Når der serveres, prøv at vende friske urter i fx basilikum, estragon eller dild – bum det smager.
8.
Æblerelish: Bland alle ingredienserne direkte i en gryde/pande og swingblandingen 2-4 minutter over blusset.
9.
Gem gerne lidt rå kål eller fennikel til pynt.
10.
Steg baconskiverne sprøde på panden.
11.
Lun fuldkorns-burgerboller eller grove pitabrød ca. 3-5 minutter.
12.
Smør siderne af burgerbollerne med sennep, ½ -1 spsk pr bolle.
13.
Kom æblerelish på brødet, så kylling, bacon, så lidt mere relish og til den sidste finish lidt spidskål/fennikel så det strutter af smag.
14.
Konge trykket kylling til rigtige mænd - bum.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9580 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
460 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
29.7 %
8.0 g
Kulhydrat:
39.7 %
10.8 g
Fedt:
30.6 %
3.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;