Pulled beef

fork and spoon
Hovedret
clock
120+ min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 oksebovklump, ca 2 kg
1 dl brun farin
1 dl soya
2 stjerneanis
1 spsk. stødt fennikel
1 tsk. chilipulver
Coleslaw (se link til opskrift øverst i beskrivelsen)
3 grønne æbler
8 tortilla

Sådan gør du

Find opskriften på hjemmelavet coleslaw her.

Rør en marinade af brun farin, soya, stjerneanis, fennikelfrø og chilipulver.
Læg kødet i marinaden gerne en hel dag, hvis det er muligt. Hæld marinaden i en stegepose sammen med kødet.
Steg kødet i 8-10 timer ved 100° C. Tag kødet ud af stegeposen og riv det afkølede kød fra hinanden med 2 gafler.
Rør resten af marinaden fra posen sammen med kødet.

Snit æblerne fint og vend det med en frisk coleslaw.
Server pulled beef i en tortilla med coleslaw til.