HjemOpskrifterPulled beef

Pulled beef

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2000 g oksebov
  • 1 dl brun farin
  • 1 dl sojasauce
  • 2 stjerneanis
  • 1 spsk fennikler
  • 1 tsk mildt chilipulver
  • coleslaw
  • 3 æbler
  • 8 tortillas

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Find opskriften på hjemmelavet coleslaw her.

  • 2.
    Rør en marinade af brun farin, soya, stjerneanis, fennikelfrø og chilipulver.

  • 3.
    Læg kødet i marinaden gerne en hel dag, hvis det er muligt.

  • 4.
    Hæld marinaden i en stegepose sammen med kødet.

  • 5.
    Steg kødet i 8-10 timer ved 100° C.

  • 6.
    Tag kødet ud af stegeposen og riv det afkølede kød fra hinanden med 2 gafler.

  • 7.
    Rør resten af marinaden fra posen sammen med kødet.

  • 8.
    Snit æblerne fint og vend det med en frisk coleslaw.

  • 9.
    Server pulled beef i en tortilla med coleslaw til.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18950 kj / 4529 kcal
Næringsindhold pr. 100g
745 kj / 178 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 35.2 %15.4 g
Kulhydrat: 9.1 %4.0 g
Fedt: 55.7 %11.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;