Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pull apart bread med parmesan, hvidløg og persille
Pull apart bread med parmesan, hvidløg og persille
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Dej
3 dl mælk
150 g smør
50 g gær
3 æg
3 tsk groft salt
Ca. 1.4 l hvedemel
Fyld
100 g revet parmigiano reggiano
100 g revet cheddarost, 22%
2 dl kruspersille
4 fed hvidløg
æg til pensling
Pynt
flagesalt
revet parmigiano reggiano
hakket kruspersille
Sådan gør du
1.
Lun mælk og smør i en gryde til det er lillefingervarmt.
2.
Smuldr gær ned i en røreskål, hæld mælkeblandingen over og rør rundt. Tilsæt æg og salt.
3.
Rør hvedemel i til dejen har en ensartet, blød konsistens, som ikke er for klistret.
4.
Lad dejen hvile tildækket i 60 minutter.
5.
Kom dejen ud på et meldrysset bord.
6.
Fordel revet ost, persille og knust hvidløg i dejen og ælt det sammen.
7.
Rul dejen til en pølse og skær den i 16 stykker.
8.
Rul hvert stykke dej til en kugle og placer dem ved siden af hinanden med en smule mellemrum i en smurt franskbrødsform på 1,5 liter.
9.
Lad dejen hæve tildækkes i 60 minutter.
10.
Pensl brødet med æg pisket med en smule vand.
11.
Kom flagesalt på toppen og drys med revet parmesanost og persille.
12.
Bag brødet i ovnen ved 175°C varmluft i 18-20 minutter. Lad brødet køle af på en rist inden servering.
Tilbehør
Brød og kager
Brød og boller
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
21770 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1238 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
13.4 %
9.7 g
Kulhydrat:
49.9 %
36.3 g
Fedt:
36.7 %
12.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;