Pokesalat med tigerrejer

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 spsk. oliven olie

400 g Tigerrejer uden skal, optøet

1/2 tsk. sambal oleek

½ tsk. seasalt

4 dl kogte brune ris

2 mango skåret i tern

2 avocado skåret i tern

200 g edamame bønner, optøet

3 dl bønne spirer

4 spsk. sesamolie

2 lime, halveret

2 spsk. ristet sesamfrø

Sådan gør du

Klargør alle ingredienser. Varm oliven op på en pande. Sauter tigerrejer i 3 min. Kom sambal oelek og salt ved og steg videre i 2 min.

Saml Pokesalaten. Anret i 4 store skåle brune ris i bunden. Kom de lune tigerrejer i en side, kom edamamebønner, avocado, mango og bønnespirer i skåle.

Dryp med sesamolie, limesaft og drys med ristet sesam og server.

 

Energi pr. person:  2727 Kj / 649 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,4 g.
Kulhydrat: 9,4 g.
Fedt: 8,2 g. 

 

Se trin-for-trin video