HjemOpskrifterPizzasandwich

Pizzasandwich

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 1 fornaio pizzadej - færdig
  • 1 hel frisk mozzarella ost
  • 1 bundt rucolasalat
  • 5 skiver bresaola - lufttørret okseinderlår
  • lidt grillede peberfrugter ( kan erstattes af fx artiskokker)
  • 1 spsk basilikumpesto
  • havsalt
  • sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Tag pizzaen ud af aluminiumsbakken og læg den på en bageplade med bagepapir.

  • 2.
    Skær mozzarella i skiver og fordel på pizzabunden.

  • 3.
    Bag den i ovnen ved 225 grader i 8-10 min.

  • 4.
    Skyl rucola og slyng den tør.

  • 5.
    Fordel bresaola, peberfrugter og rucola på den ene halvdel af pizzabunden.

  • 6.
    Dryp peso over og krydr med salt og peber.

  • 7.
    Fold pizzabunden sammen og skær den ud til to sandwich.

  • 8.
    TIP Lav pizzasandwich til børnenes madpakker.

  • 9.
    Følg fremgangsmåden for tilberedning af pizzabunde og top efterfølgende med fx skinke, chorizo, agurk og rå peberfrugt.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6548 kj / 1565 kcal
Næringsindhold pr. 100g
949 kj / 227 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 17.4 %9.7 g
Kulhydrat: 48.4 %27.0 g
Fedt: 34.2 %8.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;