Pizzasandwich

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Pizzasandwich
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

1 Il Fornaio pizzabund
1 hel kugle mozzarella
1 håndfuld rucola
5 skiver bresaola
lidt grillede peberfrugter ( kan erstattes af fx artiskokker)
1 spsk. Il Fornaio basilikumspesto
Il Fornaio middelhavssalt
Peber

Sådan gør du

Tag pizzaen ud af aluminiumsbakken og læg den på en bageplade med bagepapir.

Skær mozzarella i skiver og fordel på pizzabunden. Bag den i ovnen ved 225 grader i 8-10 min.

Skyl rucola og slyng den tør. Fordel bresaola, peberfrugter og rucola på den ene halvdel af pizzabunden. Dryp peso over og krydr med salt og peber. Fold pizzabunden sammen og skær den ud til to sandwich. 

TIP Lav pizzasandwich til børnenes madpakker. Følg fremgangsmåden for tilberedning af pizzabunde og top efterfølgende med fx skinke, chorizo, agurk og rå peberfrugt.

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 811 kJ [194 kcal]
Protein 12,8 g
Fedt 6,5 g
Kulhydrat 20,5 g
Salt 0,9 g