
Opløs gæren i vandet og tilsæt salt og olivenolie. Kom melet i, og ælt dejen grundigt sammen, så den er elastisk og smidig. Stil dejen til hævning et lunt sted i 1½ time. Varm ovnen op til det varmeste, den kan – 250-300°C – og sæt bageplader ind, så de kan varme op.
Skræl rødbeden og skær den i meget tynde skiver. Skær rødløg i strimler, og skær rosenkålen i skiver. Del dejen i 2-4 stykker og form dem til pizzabunde. Læg hver bund på et stykke bagepapir, og kom så tomatpassata og mozzarella på. Kom rødbedeskiver, rosenkål og løg på, og fordel baconskiver henover. Dryp med lidt olie, og giv et drys salt og peber. Tag de varme bageplader ud af ovnen, og kom pizzaerne over på dem. Bages i 10-12 min. Drys med oregano.
Energi pr. person: 3285KJ/785Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,9 g.
Kulhydrat: 16,7 g.
Fedt: 6,2 g.