Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Pizza med rødbede, kål og bacon
Pizza med rødbede, kål og bacon
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
dej:
3 dl lunkent vand
25 g gær
1 tsk groft salt
1 spsk olivenolie
400 g hvedemel
fyld:
250 g koncentreret tomatpuré
200 g revet mozzarellaost
250 g rødbeder
2 rødløg
250 g rosenkål
125 g bacon
2 spsk olivenolie
salt og sort peber
2 spsk frisk oregano
Sådan gør du
1.
Opløs gæren i vandet og tilsæt salt og olivenolie.
2.
Kom melet i, og ælt dejen grundigt sammen, så den er elastisk og smidig.
3.
Stil dejen til hævning et lunt sted i 1½ time.
4.
Varm ovnen op til det varmeste, den kan – 250-300°C – og sæt bageplader ind, så de kan varme op.
5.
Skræl rødbeden og skær den i meget tynde skiver.
6.
Skær rødløg i strimler, og skær rosenkålen i skiver.
7.
Del dejen i 2-4 stykker og form dem til pizzabunde.
8.
Læg hver bund på et stykke bagepapir, og kom så tomatpassata og mozzarella på.
9.
Kom rødbedeskiver, rosenkål og løg på, og fordel baconskiver henover.
10.
Dryp med lidt olie, og giv et drys salt og peber.
11.
Tag de varme bageplader ud af ovnen, og kom pizzaerne over på dem.
12.
Bages i 10-12 min.
13.
Drys med oregano.
Grøntsager
Svin
Italiensk
Pizzaer
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13261 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
660 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.2 g
Protein:
16.9 %
6.6 g
Kulhydrat:
49.6 %
19.2 g
Fedt:
33.5 %
6.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;