Pizza med nøddecreme, skumfiduser og bær

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Pizza med nøddecreme, skumfiduser og bær
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 dl lunkent vand

20 g gær

1 tsk. sukker

½ tsk. groft salt

300-350 g hvedemel

125 g nøddecreme

75 g skumfiduser

25 g ristede, afskallede hasselnødder

150 g jordbær og/eller blåbær

Sådan gør du

Opløs gæren i vandet og tilsæt sukker og salt. Rør melet i og ælt dejen grundigt. Dæk dejen med et rent, fugtigt klæde og lad den hæve et lunt sted i 1½ time. Rul dejen ud til en pizza og læg den på en bageplade med bagepapir. Bag den ved 250° i 10 min. Tag pizzabunden ud og sænk ovnens temperatur til 200°C. Smør nøddecremen på pizzabunden. Del skumfiduserne i halve og fordel dem over nøddecremen. Kom pizzaen tilbage i ovnen og bag den færdig i 3-5 min. til skumfiduserne er gyldne og smeltede. Pynt med hakkede hasselnødder og bær.

 

Energi pr. person: 2303KJ/551Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,9 g.
Kulhydrat: 40,7 g.
Fedt: 6,7 g.