Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Pizza med grillede grøntsager
Pizza med grillede grøntsager
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
pizzabund:
5 g gær
3 dl vand
75 g fuldkornsdurummel
250 g tipo 00 hvedemel
0.5 dl olivenolie
2 g havsalt
fyld:
1 løg
2 stilke bladselleri
1 fed hvidløg
2 dl olivenolie
1 spsk koncentreret tomatpuré
1 spsk hvid balsamicoeddike
1 dåse hakket tomat
1 dl vand
salt og sort peber
0.5 aubergine
1 rød peberfrugt
250 g cherrytomater
1 tsk tørret basilikum
125 g friske mozzarella oste
1 dl frisk basilikum
evt. hvidløgsolie som tilbehør:
1 fed hvidløg, knust og blandet med 3 spsk olivenolie
SÅDAN GØR DU
1.
Opløs gæren i vand, og tilføj melet.
2.
Ælt dejen grundigt.
3.
Når den har samlet sig, tilsættes olie og salt.
4.
Ælt dejen i 10-15 min. til den er helt smidig.
5.
Lad hæve natten over i køleskabet.
6.
To timer før pizzaerne skal bages, tages dejen ud af køleskabet.
7.
Del dejen i to og form til kugler.
8.
Lad hæve på køkkenbordet i en time.
9.
Form til pizzabunde.
10.
Forbag bunden uden fyld i 10-12 min. ved 220°C.
11.
Hak løg, bladselleri og hvidløg fint og steg det i en gryde med 1 spsk. olivenolie i et par min.
12.
Tilsæt tomatpuré og steg et minut, før balsamico, tomater og vand tilsættes.
13.
Lad simre i 10 min. og smag til med salt og peber.
14.
Skær aubergine i skiver og pensl med 1 spsk. olivenolie.
15.
Del peberfrugten i halve, fjern kerner, læg med skindet op ad og grill i ovnen sammen med aubergine, til peberfrugtens skind er sort.
16.
Pil skindet af og skær i strimler.
17.
Fordel tomatsovs, aubergine, peberfrugt og halve cherrytomater på pizzabundene og kom ost på.
18.
Drys med salt, peber og tørret basilikum og bag i ca. 10 min. ved 220°C.
19.
Pynt med frisk basilikum.
20.
Server gerne med hvidløgsolie til.
Grøntsager
Grill
Pizzaer
SPISETID opskrift
Italiensk
Klima Kærlig opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9661 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
470 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
12.5 %
3.5 g
Kulhydrat:
46.7 %
12.9 g
Fedt:
40.8 %
5.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;