Pizza med fennikel og parmaskinke

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Pizza med fennikel og parmesan
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

1 Il Fornaio pizzabund
½ fennikel
1 spsk. Olivenolie Il Fornaio
4 kviste frisk timian
1 hel mozzarella
Il Fornaio Middelhavssalt
Peber
3-4 skiver parmaskinke
2 spsk. sorte oliven
1 spsk. Il Fornaio basilikumspesto
Parmesanost

Sådan gør du

Skær top og bund af fennikel. Snit fennikel fint. Varm olien i en gryde og steg fennikel med timian et par minutter.

Tag pizzaen ud af aluminiumsbakken og læg den på en bageplade med bagepapir.

Skær mozzarella i skiver og fordel på pizzabunden sammen med fennikel. Krydr med salt og peber. Bag den i ovnen ved 225 grader i 8-10 min.

Top den bagte pizzabund med parmaskinke og oliven og dryp basilikumspesto over. Server med friskhøvlet parmesanost. 

Næringsindhold pr. 100 g:
nergi 867 kJ [207 kcal]
Protein 12,1 g
Fedt 9,6 g
Kulhydrat 17,7 g
Salt 0,9 g