Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pizza bianco
Pizza bianco
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Dej:
2.5 dl vand
25 g gær
2 tsk groft salt
100 g grahamsmel
100 g durummel
ca. 150 g hvedemel
Fyld:
4 løg
1 spsk olie til stegning
1 fed hvidløg
1 tsk tørret rosmarin eller timian
250 g friske mozzarella oste
300 g kogte kartofler
1 bundt frisk timian
Sådan gør du
1.
Hæld vandet i en skål og opløs gæren heri.
2.
Tilsæt salt og rør de 3 slags mel i lidt ad gangen.
3.
Ælt til dejen er glat og smidig.
4.
Lad dejen hæve tildækket ca. 30 minutter.
5.
Del dejen i fire og rul hvert stykke ud til en rund tynd pizza på ca. 20 cm i diameter.
6.
Læg dejstykkerne på to stykker bagepapir.
7.
Tænd ovnen på 225 grader og lad to bageplader blive varme i ovnen.
8.
Skær løgene i skiver.
9.
Varm olien i en gryde og rist løgene til de bliver gyldne.
10.
De må ikke tage farve.
11.
Tilsæt presset hvidløg og rosmarin.
12.
Skær mozarella og kartofler i skiver og fordel på pizzabundene sammen med løgene.
13.
Krydr med salt og peber og bag i ca. 12 minutter til dejen er sprød.
14.
Top med frisk timian.
Italiensk
Pizzaer
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9827 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
632 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.2 g
Protein:
14.2 %
5.3 g
Kulhydrat:
55.3 %
20.6 g
Fedt:
30.5 %
5.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;