HjemOpskrifterPizza Aubergine med Spinat og Oliven

Pizza Aubergine med Spinat og Oliven

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 1 pizzadej - færdig
  • 100 g frisk spinatblade
  • 4 spsk Arla Karolines Køkken® Mild ost Pastasauce med aubergine
  • 125 g friske mozzarella oste
  • 1 spsk pinjekerne
  • 0.5 tsk tørret oregano
  • 2 spsk sorte oliven

Sådan gør du

  • 1.
    Tænd ovnen på 225 grader og lad en bageplade blive i ovnen, så den bliver godt varm.

  • 2.
    Læg pizzabunden på et stykke bagepapir.

  • 3.
    Skyl og slyng spinaten næsten tør.

  • 4.
    Damp spinaten i det vand som hænger ved.

  • 5.
    Top pizzabunden med pastasauce, mozzarella i skiver, dampet spinat og pinjekerner.

  • 6.
    Krydr med oregano, salt og peber.

  • 7.
    Lemp forsigtigt pizzaen med bagepapir over på den varme bageplade og bag i ovnen i ca. 10 min.

  • 8.
    Fordel oliven over den bagte pizza.

  • 9.
    Tip: Pastasaucen kan drænes lidt inden brug.

  • 10.
    Hæld den gennem en sigte, og brug den straks.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6631 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
911 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 14.6 %7.8 g
Kulhydrat: 49.3 %26.4 g
Fedt: 36.1 %8.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;