Pil-selv-rejer med bagt hvidløgsmayo

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Pil selv rejer
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 kg skalrejer
1 helt hvidløg
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. sukker
1½ dl solsikkeolie
Saft fra ½ citron
Salt og hvid peber

Sådan gør du

Pak hvidløget ind i alufolie og bag det i 30 min. ved 180 gr til det er helt mørt. Pres feddene ud i en skål og rør sammen med æggeblomme, sennep og sukker. Rør olien i lidt efter lidt til du har en tyk mayonnaise. Smag til med citronsaft, salt og hvid peber og server til rejerne sammen med godt brød.

 

Energi pr. person: 2535KJ/605Kcal

Næringsindhold pr. 100g

Protein: 19,5g

Kulhydrat: 1,5g

Fedt: 12,9g