HjemOpskrifterPil-selv-rejer med bagt hvidløgsmayo

Pil-selv-rejer med bagt hvidløgsmayo

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 kg skal reje
  • 1 helt hvidløg
  • 1 pasteuriseret æggeblomme
  • 1 tsk dijonsennep
  • 0.5 tsk sukker
  • 1.5 dl solsikkeolie
  • saft fra 0.5 citron (usprøjtet)
  • 0.5 tsk hvid peber
  • 1 tsk salt

Sådan gør du

  • 1.
    Pak hvidløget ind i alufolie og bag det i 30 min. ved 180 gr til det er helt mørt.

  • 2.
    Pres feddene ud i en skål og rør sammen med æggeblomme, sennep og sukker.

  • 3.
    Rør olien i lidt efter lidt til du har en tyk mayonnaise.

  • 4.
    Smag til med citronsaft, salt og hvid peber og server til rejerne sammen med godt brød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8902 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
700 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.2 g
Protein: 33.2 %13.7 g
Kulhydrat: 3.7 %1.5 g
Fedt: 63.1 %11.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;