Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Grill opskrifter
Ferieaktiviteter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Pil-selv-rejer med bagt hvidløgsmayo
Pil-selv-rejer med bagt hvidløgsmayo
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kg skal rejer
1 helt hvidløg
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk dijonsennep
½ tsk sukker
1½ dl solsikkeolie
saft fra ½ citron (usprøjtet)
½ tsk hvid peber
1 tsk salt
SÅDAN GØR DU
1.
Pak hvidløget ind i alufolie og bag det i 30 min. ved 180 gr til det er helt mørt.
2.
Pres feddene ud i en skål og rør sammen med æggeblomme, sennep og sukker.
3.
Rør olien i lidt efter lidt til du har en tyk mayonnaise.
4.
Smag til med citronsaft, salt og hvid peber og server til rejerne sammen med godt brød.
Fisk og skaldyr
Forret
Dip og dressinger
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8967 kj / 2143 kcal
Næringsindhold pr. 100g
705 kj / 168 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.2 g
Protein:
33 %
13.7 g
Kulhydrat:
3.9 %
1.6 g
Fedt:
63.1 %
12.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;