Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Piccata af fadkoteletter med ansjosristet broccoli
Piccata af fadkoteletter med ansjosristet broccoli
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
100 g hvedemel
500 g grisekoteletter
25 g fintrevet parmigiano reggiano
salt & sort peber
citron (usprøjtet)
1 spsk olivenolie
25 g smør
0.1 liter hønsefond eller grøntsagsfond
3 spsk kapers
1 bundt bredbladet persille
ansjosristet broccoli
1 broccoli
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
4 ansjosfileter i olie
salt & sort peber
1 spsk friskpresset citronsaft
Sådan gør du
1.
Bank koteletter let, så de bliver fladet lidt ud.
2.
Bland hvedemel med parmesan, og krydr godt med salt og peber.
3.
Vend koteletterne i blandingen, og læg til side.
4.
Skær halvdelen af citronen i tynde skiver, og pres saften ud af resten.
5.
Smelt olie og smør sammen i en stegepande, og steg koteletterne ved middel varme, ca. 5 min. pr. side.
6.
Tag kødet op af panden, og tilsæt så citronskiver- og saft samt fond.
7.
Lad det koge op, og tilsæt kapers og persille.
8.
Kom kødet tilbage i panden, og varm det igennem i et minut.
9.
Til broccoli deles broccolien i buketter.
10.
Steg dem i en pande med olivenolie, og tilsæt efter 5 min. finthakket hvidløg og ansjosfileter.
11.
Krydr med salt og peber, og vend det rundt.
12.
Ansjoserne går i opløsning af varmen.
13.
Kom citronsaft over.
Grøntsager
Svin
SPISETID opskrift
Ovnret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8144 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
700 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
31.2 %
12.8 g
Kulhydrat:
22.3 %
9.2 g
Fedt:
46.5 %
8.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;