Peanutbutter-edderkoppecookies

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Peanutbutter-edderkoppecookies
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Antal: 20 stk. 
 

75 g blødt smør

50 g peanutbutter

150 g rørsukker

1 æg

1 tsk. vaniljesukker

180 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

20 Dumle

70 g Karl Fazer mælkechokolade

40 sukkerøjne (du kan også bruge små chokoladepastiller)
 

Sådan gør du

Rør smør sammen med peanutbutter og rørsukker. Rør æg og vaniljesukker i. Tilsæt hvedemel og bagepulver, og rør dejen sammen. Brug to teskeer til at sætte små kugler af dej på bageplader. Husk afstand imellem, da kagerne flyder ud under bagning. Bag kagerne i 10-12 min. ved 180°C. Lad kagerne køle af et par minutter, så de er lune, men ikke brandvarme. Sæt en Dumle på toppen af hver. Hak og smelt chokoladen, og kom den i en sprøjtepose med et lille hul. Sprøjt otte ben på hver kage og brug chokoladen til at klistre øjne fast på Dumlen. Lad chokoladen køle af, så den hærder. Opbevar kagerne i en beholder med låg.

 

Energi pr. person: 770KJ/184Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 6,7 g. 
Kulhydrat: 56,4 g. 
Fedt: 22 g.