Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Pavlova med passionsfrugt og jordbær
Pavlova med passionsfrugt og jordbær
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
6 æggehvider
(1 knsp.) salt
325 g sukker
2 spsk Maizena majsstivelse
2 tsk hvidvinseddike
2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
4 passionsfrugter
250 g jordbær
SÅDAN GØR DU
1.
Pisk æggehvider sammen med salt til de skummer kraftigt.
2.
Mens du pisker videre tilsættes sukkeret en skefuld ad gangen.
3.
Pisk i flere minutter, til du ikke længere kan mærke sukkerkorn, når du gnider marengsen mellem to fingre.
4.
Drys maizena over og dryp eddiken i og vend det sammen med en spatel.
5.
Smør marengsen ud i en cirkel på ca. 22 cm på en bageplade med bagepapir.
6.
Bag den ved 120 gr. i 1 time og 15 min.
7.
Undlad at åbne ovnen mens du bager.
8.
Sluk for varmen og lad marengsen køle af i den lukkede ovn.
9.
Du skal åbne lågen på klem efter en times afkøling i ovnen.
10.
Skrab kernerne ud af passionsfrugterne og del jordbærrene.
11.
Pil forsigtigt bagepapiret af den afkølede marengs og læg den på et fad.
12.
Pisk fløden stiv og kom over marengsen.
13.
Pynt med passionsfrugt og jordbær.
Kager
Søde sager
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9492 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
880 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
4.6 %
2.4 g
Kulhydrat:
65.3 %
33.8 g
Fedt:
30.1 %
7.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;