Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Pavlova med chokolade og passionsfrugt
Pavlova med chokolade og passionsfrugt
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 æggehvider
125 g sukker
1 tsk vaniljesukker
1 tsk hvidvinseddike
1 tsk majsstivelse
75 g mørk chokolade
2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
4 passionsfrugter
SÅDAN GØR DU
1.
Pisk æggehviderne, så de begynder at skumme.
2.
Tilsæt vaniljesukker og fortsæt med at piske, mens du tilsætter sukker én spiseske ad gangen.
3.
Pisk indtil alt sukkeret er brugt og marengsen er blank og stiv.
4.
Vend hvidvinseddike og majsstivelse i.
5.
Hak chokoladen og vend den i.
6.
Smør marengsen ud i en stor cirkel eller 4 små med en højde på ca. 4 cm.
7.
Kom dem i en 150°C varm ovn og bag i 1 time.
8.
Lad dem køle ned i den lukkede ovn i 1-2 timer og pynt dem med flødeskum, passionsfrugt og evt. lidt hakket chokolade.
Frugt
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7279 kj / 1740 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1277 kj / 305 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
4 %
3.0 g
Kulhydrat:
45.8 %
34.4 g
Fedt:
50.2 %
17.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;