HjemOpskrifterPavlova med chokolade og passionsfrugt

Pavlova med chokolade og passionsfrugt

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 æggehvider
  • 125 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 1 tsk majsstivelse
  • 75 g mørk chokolade
  • 2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 4 passionsfrugter

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pisk æggehviderne, så de begynder at skumme.

  • 2.
    Tilsæt vaniljesukker og fortsæt med at piske, mens du tilsætter sukker én spiseske ad gangen.

  • 3.
    Pisk indtil alt sukkeret er brugt og marengsen er blank og stiv.

  • 4.
    Vend hvidvinseddike og majsstivelse i.

  • 5.
    Hak chokoladen og vend den i.

  • 6.
    Smør marengsen ud i en stor cirkel eller 4 små med en højde på ca. 4 cm.

  • 7.
    Kom dem i en 150°C varm ovn og bag i 1 time.

  • 8.
    Lad dem køle ned i den lukkede ovn i 1-2 timer og pynt dem med flødeskum, passionsfrugt og evt. lidt hakket chokolade.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7273 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1274 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 3.9 %2.9 g
Kulhydrat: 45.9 %34.4 g
Fedt: 50.2 %17.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;