Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Pavlova med chokolade og passionsfrugt

Bedømmelse (11)
60-90 min
4 personer

Ingredienser

2 æggehvider

125 g sukker

1 tsk. vaniljesukker

1 tsk. hvidvinseddike

1 tsk. majsstivelse

75 g mørk chokolade + evt. ekstra til pynt

2 dl piskefløde 

4 passionsfrugter

Om råvarerne

Pisk æggehviderne, så de begynder at skumme. Tilsæt vaniljesukker og fortsæt med at piske, mens du tilsætter sukker én spiseske ad gangen. Pisk indtil alt sukkeret er brugt og marengsen er blank og stiv. Vend hvidvinseddike og majsstivelse i. Hak chokoladen og vend den i.

Smør marengsen ud i en stor cirkel eller 4 små med en højde på ca. 4 cm. Kom dem i en 150°C varm ovn og bag i 1 time. Lad dem køle ned i den lukkede ovn i 1-2 timer og pynt dem med flødeskum, passionsfrugt og evt. lidt hakket chokolade.

 

Energi pr. person: 1858KJ/444Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,7 g.
Kulhydrat: 32,2 g.
Fedt: 19,1 g.

Pavlova med chokolade og passionsfrugt

Pisk æggehviderne, så de begynder at skumme. Tilsæt vaniljesukker og fortsæt med at piske, mens du tilsætter sukker én spiseske ad gangen. Pisk indtil alt sukkeret er brugt og marengsen er blank og stiv. Vend hvidvinseddike og majsstivelse i. Hak chokoladen og vend den i.

Smør marengsen ud i en stor cirkel eller 4 små med en højde på ca. 4 cm. Kom dem i en 150°C varm ovn og bag i 1 time. Lad dem køle ned i den lukkede ovn i 1-2 timer og pynt dem med flødeskum, passionsfrugt og evt. lidt hakket chokolade.

 

Energi pr. person: 1858KJ/444Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,7 g.
Kulhydrat: 32,2 g.
Fedt: 19,1 g.