HjemOpskrifterPastasalat med grønne asparges og bønner og persillepesto med skyr

Pastasalat med grønne asparges og bønner og persillepesto med skyr

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 bundt grøn asparges
  • 250 g tørret pasta
  • 150 g grønne bønner
  • 0.5 bundt bredbladet persille
  • 4 spsk olivenolie
  • 50 g hasselnødder
  • 1 dl Cheasy® skyr naturel
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g revet parmesanost
  • 0.5 citron (usprøjtet)
  • havsalt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog pastaskruerne i saltet vand efter pakkens anvisning.

  • 2.
    Sigt vandet fra og skyl pastaen, så den køles af.

  • 3.
    Kom pastaen i en salatskål.

  • 4.
    Knæk den nederste del af aspargesene.

  • 5.
    Skær dem i 3-4 stykker.

  • 6.
    Skær stilken af bønnerne og kom dem i bunden af en gryde og hæld vand ved, så det når 3 cm op af kanten.

  • 7.
    Lad bønnerne dampe 5 min. under låg og kom så asparges i.

  • 8.
    Damp videre i 2-3 min. og hæld så grøntsagerne over i en sigte og skyl dem med koldt vand.

  • 9.
    Bland asparges og bønner i pastaen.

  • 10.
    Kom persille, olie, nødder, skyr, hvidløg og parmesan i en foodprocessor eller blender og kør det sammen til en cremet pesto.

  • 11.
    Smag til med lidt citronsaft, salt og peber og vend dressingen i pastasalaten.

  • 12.
    Er dressingen for tyk, kan du komme lidt vand i.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8585 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
860 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.9 g
Protein: 15.2 %7.7 g
Kulhydrat: 39.3 %19.9 g
Fedt: 45.5 %10.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;