Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pastasalat med grønne asparges og bønner og persillepesto med skyr
Pastasalat med grønne asparges og bønner og persillepesto med skyr
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 bundt grøn asparges
250 g tørret pasta
150 g grønne bønner
0.5 bundt bredbladet persille
4 spsk olivenolie
50 g hasselnødder
1 dl Cheasy® skyr naturel
1 fed hvidløg
50 g revet parmigiano reggiano
0.5 citron (usprøjtet)
havsalt & sort peber
Sådan gør du
1.
Kog pastaskruerne i saltet vand efter pakkens anvisning.
2.
Sigt vandet fra og skyl pastaen, så den køles af.
3.
Kom pastaen i en salatskål.
4.
Knæk den nederste del af aspargesene.
5.
Skær dem i 3-4 stykker.
6.
Skær stilken af bønnerne og kom dem i bunden af en gryde og hæld vand ved, så det når 3 cm op af kanten.
7.
Lad bønnerne dampe 5 min. under låg og kom så asparges i.
8.
Damp videre i 2-3 min. og hæld så grøntsagerne over i en sigte og skyl dem med koldt vand.
9.
Bland asparges og bønner i pastaen.
10.
Kom persille, olie, nødder, skyr, hvidløg og parmesan i en foodprocessor eller blender og kør det sammen til en cremet pesto.
11.
Smag til med lidt citronsaft, salt og peber og vend dressingen i pastasalaten.
12.
Er dressingen for tyk, kan du komme lidt vand i.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Pastaret
Salater
Frokost
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8585 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
860 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.9 g
Protein:
15.2 %
7.7 g
Kulhydrat:
39.3 %
19.9 g
Fedt:
45.5 %
10.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;