Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Pastasalat med grønne asparges og bønner og persillepesto med skyr

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
Klimakærlig opskrift: 
4 personer

Ingredienser

250 g pastaskruer
1 bdt grønne asparges
150 g grønne bønner
1/2 bdt bredbladet persille
4 spsk olivenolie
50 g hasselnødder
100 g skyr
1 fed hvidløg
50 g revet parmesan
1/2 citron
Seasalt og peber

Kog pastaskruerne i saltet vand efter pakkens anvisning. Sigt vandet fra og skyl pastaen, så den køles af. Kom pastaen i en salatskål. Knæk den nederste del af aspargesene. Skær dem i 3-4 stykker. Skær stilken af bønnerne og kom dem i bunden af en gryde og hæld vand ved, så det når 3 cm op af kanten. Lad bønnerne dampe 5 min. under låg og kom så asparges i. Damp videre i 2-3 min. og hæld så grøntsagerne over i en sigte og skyl dem med koldt vand. Bland asparges og bønner i pastaen. Kom persille, olie, nødder, skyr, hvidløg og parmesan i en foodprocessor eller blender og kør det sammen til en cremet pesto. Smag til med lidt citronsaft, salt og peber og vend dressingen i pastasalaten. Er dressingen for tyk, kan du komme lidt vand i.

Energi pr. person: 1845KJ/441Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.
Protein: 17 g.
Kulhydrat: 24 g.
Fedt: 7 g.

 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Pastasalat med grønne asparges

Kog pastaskruerne i saltet vand efter pakkens anvisning. Sigt vandet fra og skyl pastaen, så den køles af. Kom pastaen i en salatskål. Knæk den nederste del af aspargesene. Skær dem i 3-4 stykker. Skær stilken af bønnerne og kom dem i bunden af en gryde og hæld vand ved, så det når 3 cm op af kanten. Lad bønnerne dampe 5 min. under låg og kom så asparges i. Damp videre i 2-3 min. og hæld så grøntsagerne over i en sigte og skyl dem med koldt vand. Bland asparges og bønner i pastaen. Kom persille, olie, nødder, skyr, hvidløg og parmesan i en foodprocessor eller blender og kør det sammen til en cremet pesto. Smag til med lidt citronsaft, salt og peber og vend dressingen i pastasalaten. Er dressingen for tyk, kan du komme lidt vand i.

Energi pr. person: 1845KJ/441Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.
Protein: 17 g.
Kulhydrat: 24 g.
Fedt: 7 g.