Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pastasalat med broccoli, kylling og caesardressing
Pastasalat med broccoli, kylling og caesardressing
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt & sort peber
1 stor kylling (du skal kun bruge brystkødet til denne opskrift)
300 g tørret pasta
1 broccoli
1 romainesalat
caesardressing
4 spsk mayonnaise
100 g yoghurt 10%
2 spsk hvidvinseddike
3 ansjosfileter
20 g parmigiano reggiano
salt & sort peber
hvidløgsbrødskrummer
2 skiver daggammelt hvedebrød
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
Sådan gør du
1.
Læg kyllingen i et ovnfast fad og krydr med salt og peber.
2.
Steg kyllingen i ovnen ved 200°C i 60 min.
3.
Lad kyllingen køle lidt ned og pil så brystkødet (inkl. skind) af.
4.
Gem resten af kyllingen til en anden dag.
5.
Skær brystkødet i skiver.
6.
Kog pastaen efter pakkens anvisning og lad den køle af.
7.
Del broccoli i små buketter og kog den i 3-4 min. i letsaltet vand.
8.
Skyl med koldt vand.
9.
Skær romainesalat i strimler og kom i en stor salatskål med broccoli og pasta.
10.
Til dressing røres mayonnaise sammen med yoghurt, eddike, finthakkede ansjoser og parmesanost.
11.
Smag til med salt og peber.
12.
Riv brødet i små stykker eller blend det i en foodprocessor.
13.
Steg det i olie i en pande med et fed knust hvidløg.
14.
Krydr med salt og peber.
15.
Vend dressingen i salaten og kom kyllingebryst og brødkrummer over.
Pastaret
SPISETID opskrift
Salater
Frokost
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18100 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
737 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
27.6 %
12.0 g
Kulhydrat:
27.7 %
12.0 g
Fedt:
44.7 %
8.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;