4 personer
1 stor kylling (du skal kun bruge brystkødet til denne opskrift)
Salt og sort peber
300 g pastaskruer
1 broccoli
1 romainesalat
Caesardressing:
4 spsk. mayonnaise
100 g græsk yoghurt 10 %
2 spsk. hvidvinseddike
3 ansjoser i olie
20 g fintrevet parmesanost
Salt og sort peber
Hvidløgsbrødkrummer:
2 skiver daggammelt hvedebrød
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
Læg kyllingen i et ovnfast fad og krydr med salt og peber. Steg kyllingen i ovnen ved 200°C i 60 min. Lad kyllingen køle lidt ned og pil så brystkødet (inkl. skind) af. Gem resten af kyllingen til en anden dag. Skær brystkødet i skiver. Kog pastaen efter pakkens anvisning og lad den køle af. Del broccoli i små buketter og kog den i 3-4 min. i letsaltet vand. Skyl med koldt vand. Skær romainesalat i strimler og kom i en stor salatskål med broccoli og pasta. Til dressing røres mayonnaise sammen med yoghurt, eddike, finthakkede ansjoser og parmesanost. Smag til med salt og peber. Riv brødet i små stykker eller blend det i en foodprocessor. Steg det i olie i en pande med et fed knust hvidløg. Krydr med salt og peber. Vend dressingen i salaten og kom kyllingebryst og brødkrummer over.
Energi pr. person: 2932KJ/701Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,7 g.
Kulhydrat: 17,5 g.
Fedt: 7,7 g