Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Pastasalat med broccoli, kylling og caesardressing

Ingen bedømmelser endnu
60-90 min
4 personer

Ingredienser

1 stor kylling (du skal kun bruge brystkødet til denne opskrift) 

Salt og sort peber 

300 g pastaskruer 

1 broccoli 

1 romainesalat 


Caesardressing: 

4 spsk. mayonnaise 

100 g græsk yoghurt 10 %

2 spsk. hvidvinseddike 

3 ansjoser i olie 

20 g fintrevet parmesanost 

Salt og sort peber 


Hvidløgsbrødkrummer: 

2 skiver daggammelt hvedebrød 

1 spsk. olivenolie 

1 fed hvidløg

Om råvarerne

Læg kyllingen i et ovnfast fad, og krydr med salt og peber. Steg kyllingen i ovnen ved 200°C i 60 min. Lad kyllingen køle lidt ned, og pil så brystkødet (inkl. skind) af. Gem resten af kyllingen til næste dag. Skær brystkødet i skiver. Kog pastaen efter pakkens anvisning, og lad den køle af. Del broccoli i små buketter, og kog dem i 3-4 min. i letsaltet vand. Skyl med koldt vand. Skær romainesalat i strimler, og kom i en stor salatskål med broccoli og pasta. Til dressing røres mayonnaise sammen med yoghurt, eddike, finthakkede ansjoser og parmesanost. Smag til med salt og peber. Riv brødet i små stykker, eller blend det i en foodprocessor. Steg det i olie i en pande med et fed knust hvidløg. Krydr med salt og peber. Vend dressingen i salaten, og kom kyllingebryst og brødkrummer over. 

 

Energi pr. person: 2932KJ/701Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,7 g. 
Kulhydrat: 17,5 g. 
Fedt: 7,7 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Pastasalat med broccoli, kylling og caesardressing

Læg kyllingen i et ovnfast fad, og krydr med salt og peber. Steg kyllingen i ovnen ved 200°C i 60 min. Lad kyllingen køle lidt ned, og pil så brystkødet (inkl. skind) af. Gem resten af kyllingen til næste dag. Skær brystkødet i skiver. Kog pastaen efter pakkens anvisning, og lad den køle af. Del broccoli i små buketter, og kog dem i 3-4 min. i letsaltet vand. Skyl med koldt vand. Skær romainesalat i strimler, og kom i en stor salatskål med broccoli og pasta. Til dressing røres mayonnaise sammen med yoghurt, eddike, finthakkede ansjoser og parmesanost. Smag til med salt og peber. Riv brødet i små stykker, eller blend det i en foodprocessor. Steg det i olie i en pande med et fed knust hvidløg. Krydr med salt og peber. Vend dressingen i salaten, og kom kyllingebryst og brødkrummer over. 

 

Energi pr. person: 2932KJ/701Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,7 g. 
Kulhydrat: 17,5 g. 
Fedt: 7,7 g