HjemOpskrifterPastasalat med broccoli, kylling og caesardressing

Pastasalat med broccoli, kylling og caesardressing

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • salt & sort peber
  • 1 stor kylling (du skal kun bruge brystkødet til denne opskrift)
  • 300 g tørret pasta
  • 1 broccoli
  • 1 romainesalat
caesardressing
  • 4 spsk mayonnaise
  • 100 g yoghurt 10%
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 3 ansjosfileter
  • 20 g parmigiano reggiano
  • salt & sort peber
hvidløgsbrødskrummer
  • 2 skiver daggammelt hvedebrød
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg

Sådan gør du

  • 1.
    Læg kyllingen i et ovnfast fad og krydr med salt og peber.

  • 2.
    Steg kyllingen i ovnen ved 200°C i 60 min.

  • 3.
    Lad kyllingen køle lidt ned og pil så brystkødet (inkl. skind) af.

  • 4.
    Gem resten af kyllingen til en anden dag.

  • 5.
    Skær brystkødet i skiver.

  • 6.
    Kog pastaen efter pakkens anvisning og lad den køle af.

  • 7.
    Del broccoli i små buketter og kog den i 3-4 min. i letsaltet vand.

  • 8.
    Skyl med koldt vand.

  • 9.
    Skær romainesalat i strimler og kom i en stor salatskål med broccoli og pasta.

  • 10.
    Til dressing røres mayonnaise sammen med yoghurt, eddike, finthakkede ansjoser og parmesanost.

  • 11.
    Smag til med salt og peber.

  • 12.
    Riv brødet i små stykker eller blend det i en foodprocessor.

  • 13.
    Steg det i olie i en pande med et fed knust hvidløg.

  • 14.
    Krydr med salt og peber.

  • 15.
    Vend dressingen i salaten og kom kyllingebryst og brødkrummer over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18100 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
737 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 27.6 %12.0 g
Kulhydrat: 27.7 %12.0 g
Fedt: 44.7 %8.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;