Pastasalat med broccoli, kylling og caesardressing

fork and spoon
Hovedret
clock
60-90 min
Pastasalat med broccoli, kylling og caesardressing
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 stor kylling (du skal kun bruge brystkødet til denne opskrift) 

Salt og sort peber 

300 g pastaskruer 

1 broccoli 

1 romainesalat 

Caesardressing: 

4 spsk. mayonnaise 

100 g græsk yoghurt 10 %

2 spsk. hvidvinseddike 

3 ansjoser i olie 

20 g fintrevet parmesanost 

Salt og sort peber 

Hvidløgsbrødkrummer: 

2 skiver daggammelt hvedebrød 

1 spsk. olivenolie 

1 fed hvidløg

Sådan gør du

Læg kyllingen i et ovnfast fad og krydr med salt og peber. Steg kyllingen i ovnen ved 200°C i 60 min. Lad kyllingen køle lidt ned og pil så brystkødet (inkl. skind) af. Gem resten af kyllingen til en anden dag. Skær brystkødet i skiver. Kog pastaen efter pakkens anvisning og lad den køle af. Del broccoli i små buketter og kog den i 3-4 min. i letsaltet vand. Skyl med koldt vand. Skær romainesalat i strimler og kom i en stor salatskål med broccoli og pasta. Til dressing røres mayonnaise sammen med yoghurt, eddike, finthakkede ansjoser og parmesanost. Smag til med salt og peber. Riv brødet i små stykker eller blend det i en foodprocessor. Steg det i olie i en pande med et fed knust hvidløg. Krydr med salt og peber. Vend dressingen i salaten og kom kyllingebryst og brødkrummer over.

 

Energi pr. person: 2932KJ/701Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,7 g.
Kulhydrat: 17,5 g.
Fedt: 7,7 g