HjemOpskrifterPasta med vildtragout

Pasta med vildtragout

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g vildt i tern
  • 2 laurbærblade
  • 4 dl rødvin
  • 10 sorte peberkorn
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 gulerod
  • salt og sort peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dåse flået tomat
  • 4 store blade frisk salvie
  • 1 rosmarinkvist
  • 400 g frisk pasta med æg
    tilbehør:
    • parmesanost

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Kom kødet i en lufttæt beholder og hæld vinen over.

    • 2.
      Mas det ene fed hvidløg med en stor kniv og kom i sammen med laurbærblade og peberkorn.

    • 3.
      Lad kødet trække i køleskabet i tolv timer.

    • 4.
      Tag kødet op af marinaden.

    • 5.
      Sigt marinaden og gem den.

    • 6.
      Hak det andet fed hvidløg fint og skær løg og gulerod i små tern.

    • 7.
      Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr det med salt og peber.

    • 8.
      Brun kødet i olien og tilsæt så løg og gulerødder.

    • 9.
      Steg videre et par minutter til grønt-sagerne tager farve og tilsæt så hvid-løget og flåede tomater.

    • 10.
      Kom vinmarinaden i sammen med salvieblade og rosmarin.

    • 11.
      Lad retten simre i 1-1½ time til kødet er mørt.

    • 12.
      Smag til med salt.

    • 13.
      Kog pastaen efter pakkens anvisning og server med ragout og revet parmesan.

    • 14.
      Energi pr. person: 3114KJ/744Kcal.

    • 15.
      Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 7,2 g.

    • 16.
      Kulhydrat: 18,9 g.

    • 17.
      Fedt: 5 g.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    5086 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    281 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 0.8 g
    Protein: 9.6 %1.6 g
    Kulhydrat: 40.1 %6.6 g
    Fedt: 24.8 %1.9 g
    Alkohol: 25.5 %2.4 g
    ;