Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pasta med vildtragout
Pasta med vildtragout
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
400 g vildt i tern
2 laurbærblade
4 dl rødvin
10 sorte peberkorn
2 fed hvidløg
1 løg
1 gulerod
salt og sort peber
2 spsk olivenolie
1 dåse flået tomat
4 store blade frisk salvie
1 rosmarinkvist
400 g frisk pasta med æg
tilbehør:
parmigiano reggiano
Sådan gør du
1.
Kom kødet i en lufttæt beholder og hæld vinen over.
2.
Mas det ene fed hvidløg med en stor kniv og kom i sammen med laurbærblade og peberkorn.
3.
Lad kødet trække i køleskabet i tolv timer.
4.
Tag kødet op af marinaden.
5.
Sigt marinaden og gem den.
6.
Hak det andet fed hvidløg fint og skær løg og gulerod i små tern.
7.
Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr det med salt og peber.
8.
Brun kødet i olien og tilsæt så løg og gulerødder.
9.
Steg videre et par minutter til grønt-sagerne tager farve og tilsæt så hvid-løget og flåede tomater.
10.
Kom vinmarinaden i sammen med salvieblade og rosmarin.
11.
Lad retten simre i 1-1½ time til kødet er mørt.
12.
Smag til med salt.
13.
Kog pastaen efter pakkens anvisning og server med ragout og revet parmesan.
14.
Energi pr. person: 3114KJ/744Kcal.
15.
Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 7,2 g.
16.
Kulhydrat: 18,9 g.
17.
Fedt: 5 g.
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5086 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
281 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
9.6 %
1.6 g
Kulhydrat:
40.1 %
6.6 g
Fedt:
24.8 %
1.9 g
Alkohol:
25.5 %
2.4 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;