Pasta med vildtragout

fork and spoon
Hovedret
clock
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g kronvildt i tern
4 dl rødvin
2 laurbærblade
10 sorte peberkorn
2 fed hvidløg
1 løg
1 gulerod
Salt og peber
2 spsk olivenolie
1 dåse flåede tomater
4 store blade salvie
1 kvist rosmarin
400 g pappardelle eller anden pasta med æg

 

Tilbehør: Parmesan

Sådan gør du

Kom kødet i en lufttæt beholder og hæld vinen over. Mas det ene fed hvidløg med en stor kniv og kom i sammen med laurbærblade og peberkorn. Lad kødet trække i køleskabet i tolv timer. Tag kødet op af marinaden. Sigt marinaden og gem den. Hak det andet fed hvidløg fint og skær løg og gulerod i små tern. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr det med salt og peber. Brun kødet i olien og tilsæt så løg og gulerødder. Steg videre et par minutter til grønt-sagerne tager farve og tilsæt så hvid-løget og flåede tomater. Kom vinmarinaden i sammen med salvieblade og rosmarin. Lad retten simre i 1-1½ time til kødet er mørt.
Smag til med salt.

Kog pastaen efter pakkens anvisning og server med ragout og revet parmesan.

Energi pr. person: 3114KJ/744Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,2 g.
Kulhydrat: 18,9 g.
Fedt: 5 g.