HjemOpskrifterPasta med vildtragout

Pasta med vildtragout

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g vildt i tern
  • 2 laurbærblade
  • 4 dl rødvin
  • 10 sorte peberkorn
  • 2 fed hvidløg
  • 1 zittauerløg
  • 1 gulerod
  • salt og sort peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dåse flåede tomater
  • 4 store friske salvieblade
  • 1 frisk rosmarinkvist
  • 400 g frisk pasta med æg
tilbehør:
  • parmesanost

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom kødet i en lufttæt beholder og hæld vinen over.

  • 2.
    Mas det ene fed hvidløg med en stor kniv og kom i sammen med laurbærblade og peberkorn.

  • 3.
    Lad kødet trække i køleskabet i tolv timer.

  • 4.
    Tag kødet op af marinaden.

  • 5.
    Sigt marinaden og gem den.

  • 6.
    Hak det andet fed hvidløg fint og skær løg og gulerod i små tern.

  • 7.
    Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr det med salt og peber.

  • 8.
    Brun kødet i olien og tilsæt så løg og gulerødder.

  • 9.
    Steg videre et par minutter til grønt-sagerne tager farve og tilsæt så hvid-løget og flåede tomater.

  • 10.
    Kom vinmarinaden i sammen med salvieblade og rosmarin.

  • 11.
    Lad retten simre i 1-1½ time til kødet er mørt.

  • 12.
    Smag til med salt.

  • 13.
    Kog pastaen efter pakkens anvisning og server med ragout og revet parmesan.

  • 14.
    Energi pr. person: 3114KJ/744Kcal.

  • 15.
    Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 7,2 g.

  • 16.
    Kulhydrat: 18,9 g.

  • 17.
    Fedt: 5 g.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7293 kj / 1743 kcal
Næringsindhold pr. 100g
407 kj / 97 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.4 g
Protein: 12.1 %2.9 g
Kulhydrat: 52.1 %12.5 g
Fedt: 20.2 %2.2 g
Alkohol: 15.6 %2.1 g
;