Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Pasta med savoykål/palmekål, ricotta og stegt laks
Pasta med savoykål/palmekål, ricotta og stegt laks
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 spsk olivenolie
300 g palmekålsblade
salt og sort peber
250 g laksefilet uden skind
150 g mascarpone
1 1 knsp. revet muskatnød
250 g frisk pasta
SÅDAN GØR DU
1.
Skær kålen i strimler og vend med 1 spsk olivenolie, salt og peber.
2.
Kom i en bradepande og bag det i ovnen ved 200°C i 10-12 min.
3.
Skær laksen i grove tern, krydr med salt og peber og steg den i resten af olien til den er gylden.
4.
Kog pastaen al dente i godt saltet vand.
5.
Gem 2 dl af kogevandet, før det sigtes fra.
6.
Kom pastaen tilbage i gryden og vend med ricotta, muskat og bagt kål.
7.
Brug kogevandet til at løsne op i pastaen.
8.
Server med stegt laks.
Fisk og skaldyr
Pastaret
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8736 kj / 2088 kcal
Næringsindhold pr. 100g
893 kj / 213 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
19.1 %
10.0 g
Kulhydrat:
27 %
14.2 g
Fedt:
53.9 %
13.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;