Pasta med savoykål/palmekål, ricotta og stegt laks

0-30 min

Ingredienser

 300 g palmekål (eller savoy- eller grønkål) 

1 + 1 spsk olivenolie 

Salt og sort peber 

250 g laksefilet uden skind 

150 g ricotta 

1 knsp revet muskat 

250 g pasta lavet med æg, fx fettuccini

Skær kålen i strimler og vend med 1 spsk olivenolie, salt og peber. Kom i en bradepande og bag det i ovnen ved 200°C i 10-12 min. Skær laksen i grove tern, krydr med salt og peber og steg den i resten af olien til den er gylden. Kog pastaen al dente i godt saltet vand. Gem 2 dl af kogevandet, før det sigtes fra. Kom pastaen tilbage i gryden og vend med ricotta, muskat og bagt kål. Brug kogevandet til at løsne op i pastaen. Server med stegt laks. 

 

Energi pr. person: 1934KJ/462Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 9,8 g.

Kulhydrat: 17,8 g.

Fedt: 5,4 g.

Pasta med savoykål/palmekål, ricotta og stegt laks

Skær kålen i strimler og vend med 1 spsk olivenolie, salt og peber. Kom i en bradepande og bag det i ovnen ved 200°C i 10-12 min. Skær laksen i grove tern, krydr med salt og peber og steg den i resten af olien til den er gylden. Kog pastaen al dente i godt saltet vand. Gem 2 dl af kogevandet, før det sigtes fra. Kom pastaen tilbage i gryden og vend med ricotta, muskat og bagt kål. Brug kogevandet til at løsne op i pastaen. Server med stegt laks. 

 

Energi pr. person: 1934KJ/462Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 9,8 g.

Kulhydrat: 17,8 g.

Fedt: 5,4 g.