HjemOpskrifterPasta med savoykål/palmekål, ricotta og stegt laks

Pasta med savoykål/palmekål, ricotta og stegt laks

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 spsk olivenolie
  • 300 g palmekålsblade
  • salt og sort peber
  • 250 g laksefileter uden skind
  • 150 g mascarpone
  • 1 1 knsp. revet muskatnød
  • 250 g frisk pasta

Sådan gør du

  • 1.
    Skær kålen i strimler og vend med 1 spsk olivenolie, salt og peber.

  • 2.
    Kom i en bradepande og bag det i ovnen ved 200°C i 10-12 min.

  • 3.
    Skær laksen i grove tern, krydr med salt og peber og steg den i resten af olien til den er gylden.

  • 4.
    Kog pastaen al dente i godt saltet vand.

  • 5.
    Gem 2 dl af kogevandet, før det sigtes fra.

  • 6.
    Kom pastaen tilbage i gryden og vend med ricotta, muskat og bagt kål.

  • 7.
    Brug kogevandet til at løsne op i pastaen.

  • 8.
    Server med stegt laks.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7237 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
741 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.3 g
Protein: 21.9 %9.5 g
Kulhydrat: 17.6 %7.7 g
Fedt: 60.5 %12.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;