HjemOpskrifterPasta med røget laks i cremet sauce med broccoli

Pasta med røget laks i cremet sauce med broccoli

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g frisk pasta fettucine neutral
  • 1 dl vand
  • 150 g flødeost naturel 25%
  • 20 g citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk dijonsennep
  • 250 g cherrytomater
  • 150 g broccoli i mindre buketter
  • 150 g røget laks i strimler
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk sort peber
pynt:
  • 1 dl frisk basilikum

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog frisk pasta i rigeligt vand tilsat salt efter anvisning på pakken.

  • 2.
    Hæld vandet fra og skyl med koldt vand og afdryp derefter i en sigte.

  • 3.
    Varm en sautepande op med vand, flødeost, citronskal, citronsaft, dijonsennep og lad det koge i 5 minutter.

  • 4.
    Pisk derefter til en ensartet konsistens.

  • 5.
    Vend cherrytomater, broccoli og strimler af røget laks i.

  • 6.
    Vend det kogte pasta i saucen med grøntsager og smag til med salt og friskkværnet peber.

  • 7.
    Pynt med basilikumblade.

  • 8.
    Energi pr. person: 2463 Kj/ 586 kcal.

  • 9.
    Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 8,4 g.

  • 10.
    Kulhydrat: 21,6 g.

  • 11.
    Fedt: 5,5 g.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8867 kj / 2119 kcal
Næringsindhold pr. 100g
642 kj / 153 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 20.2 %7.6 g
Kulhydrat: 50.2 %19.0 g
Fedt: 29.6 %5.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;