4 personer
500 g pasta fettucine neutral
1 dl vand
150 g flødeost
20 g citronskal
2 spsk. citronsaft
1 spsk. dijonsennep
250 g cherrytomater
150 g broccoli i mindre buketter
150 g røget økologisk laks i strimler
1 tsk. salt
0,5 tsk. sort peber
Pynt: 1 dl frisk basilikum
Kog frisk pasta i rigeligt vand tilsat salt efter anvisning på pakken.
Hæld vandet fra og skyl med koldt vand og afdryp derefter i en sigte.
Varm en sautepande op med vand, flødeost, citronskal, citronsaft, dijonsennep og lad det koge i 5 minutter. Pisk derefter til en ensartet konsistens. Vend cherrytomater, broccoli og strimler af røget laks i.
Vend det kogte pasta i saucen med grøntsager og smag til med salt og friskkværnet peber.
Pynt med basilikumblade.
Energi pr. person: 2463 Kj/ 586 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,4 g.
Kulhydrat: 21,6 g.
Fedt: 5,5 g.