Pasta med røget laks i cremet sauce med broccoli

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g pasta fettucine neutral

1 dl vand

150 g flødeost

20 g citronskal

2 spsk. citronsaft

1 spsk. dijonsennep

250 g cherrytomater

150 g broccoli i mindre buketter

150 g røget økologisk laks i strimler

1 tsk. salt

0,5 tsk. sort peber

Pynt: 1 dl frisk basilikum

Sådan gør du

Kog frisk pasta i rigeligt vand tilsat salt efter anvisning på pakken.

Hæld vandet fra og skyl med koldt vand og afdryp derefter i en sigte.

Varm en sautepande op med vand, flødeost, citronskal, citronsaft, dijonsennep og lad det koge i 5 minutter. Pisk derefter til en ensartet konsistens. Vend cherrytomater, broccoli og strimler af røget laks i.

Vend det kogte pasta i saucen med grøntsager og smag til med salt og friskkværnet peber.

Pynt med basilikumblade.

 

 

 

Energi pr. person:  2463 Kj/  586 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,4 g.
Kulhydrat: 21,6 g.

Fedt: 5,5 g.