HjemOpskrifterPasta med røget laks i cremet sauce med broccoli

Pasta med røget laks i cremet sauce med broccoli

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g frisk pasta fettucine neutral
  • 1 dl vand
  • 150 g flødeost naturel
  • 20 g citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk dijonsennep
  • 250 g cherrytomater
  • 150 g broccoli i mindre buketter
  • 150 g røget laks i strimler
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk sort peber
    pynt:
    • 1 dl frisk basilikum

    Sådan gør du

    • 1.
      Kog frisk pasta i rigeligt vand tilsat salt efter anvisning på pakken.

    • 2.
      Hæld vandet fra og skyl med koldt vand og afdryp derefter i en sigte.

    • 3.
      Varm en sautepande op med vand, flødeost, citronskal, citronsaft, dijonsennep og lad det koge i 5 minutter.

    • 4.
      Pisk derefter til en ensartet konsistens.

    • 5.
      Vend cherrytomater, broccoli og strimler af røget laks i.

    • 6.
      Vend det kogte pasta i saucen med grøntsager og smag til med salt og friskkværnet peber.

    • 7.
      Pynt med basilikumblade.

    • 8.
      Energi pr. person: 2463 Kj/ 586 kcal.

    • 9.
      Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 8,4 g.

    • 10.
      Kulhydrat: 21,6 g.

    • 11.
      Fedt: 5,5 g.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    5859 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    424 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.5 g
    Protein: 21.5 %5.4 g
    Kulhydrat: 39.1 %9.8 g
    Fedt: 39.4 %4.5 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;