HjemOpskrifterPasta Puttanesca

Pasta Puttanesca

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 spsk olivenolie
  • 400 g hakket oksekød
  • 2 fed hvidløg
  • 3 ansjosfileter
  • 2 spsk hakkede kapers
  • 1 finthakket lille frisk chili
  • 2 spsk tomatketchup
  • 75 g sorte oliven
  • 1 dåse hakket tomat
  • 2 dl hakket kruspersille
  • salt & friskkværnet peber
  • 300 g Farfalle pasta
  • pynt: hakket kruspersille

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Varm olivenolie op i en sauterpande, sauter hakket kød til det er brunet.

  • 2.
    Kom hvidløg, ansjoser, kapers, chili, ketchup og sorte oliven i og lad det sautere i et par minutter ved medium varme.

  • 3.
    Kom hakket tomat i og lad det småsimre i 15 min under låg.

  • 4.
    Smag til med salt og peber.

  • 5.
    Kog pasta efter anvisning og lad det dryppe af.

  • 6.
    Vend pasta og kødblanding sammen og servér i lune tallerkener.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4709 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
451 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 32.7 %8.7 g
Kulhydrat: 10.5 %2.8 g
Fedt: 56.8 %6.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;