Pasta Puttanesca

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
pasta puttanesca
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 spsk. olivenolie
400 g hakket oksekød
2 fed hvidløg i skiver
3 stk. ansjoser
2 spsk. hakkede kapers
1 lille frisk chili, finthakket
2 spsk. Gestus ketchup
75 g Gestus Sorte oliven
1 ds. hakket tomat
2 dl hakket persille
salt og kværnet peber
300 g Gestus farfalle pasta

Pynt: Hakket persille

Sådan gør du

Varm olivenolie op i en sauterpande, sauter hakket kød til det er brunet. Kom hvidløg, ansjoser, kapers, chili, ketchup og sorte oliven i og lad det sautere i et par minutter ved medium varme. Kom hakket tomat i og lad det småsimre i 15 min under låg. Smag til med salt og peber.

Kog pasta efter anvisning og lad det dryppe af. Vend pasta og kødblanding sammen og servér i lune tallerkener.

Energi pr. person: 2175 kJ/518 kcal
Energifordeling pr. 100g
Protein: 26 %
Fedt: 25 %
Kulhydrat: 49 %