Pasta med grønkålstapenade og gorgonzola

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Pasta med grønkålstapenade og gorgonzola
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

50 g hasselnødder

150 g grønkål

100 g grønne stenfri oliven

2 spsk. citronsaft

½ dl ekstra jomfruolivenolie

Salt og sort peber

400 g pasta

150 g gorgonzola

Sådan gør du

Rist hasselnødderne i ovnen i 8 min. ved 180°C. Rul dem i et rent viskestykke, og gnub det meste af skallen af. Pluk grønkålen i mindre stykker, og kassér stilkene. Kom kålen i en foodprocessor, og hak den sammen med hasselnødder, oliven, citronsaft og olivenolie. Smag til med salt og peber. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Vend pastaen sammen med kåltapenaden og smuldret gorgonzola.

 

Energi pr. pers.: 2983KJ/713Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,5 g. 
Kulhydrat: 32,2 g. 
Fedt: 15 g.