HjemOpskrifterPasta med grønkålstapenade og gorgonzola

Pasta med grønkålstapenade og gorgonzola

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 50 g hasselnødder
  • 150 g grønkål
  • 100 g grønne oliven uden sten
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 0.5 dl jomfruolivenolie
  • salt og sort peber
  • 400 g Penne pasta
  • 150 g gorgonzola

Sådan gør du

  • 1.
    Rist hasselnødderne i ovnen i 8 min. ved 180°C.

  • 2.
    Rul dem i et rent viskestykke, og gnub det meste af skallen af.

  • 3.
    Pluk grønkålen i mindre stykker, og kassér stilkene.

  • 4.
    Kom kålen i en foodprocessor, og hak den sammen med hasselnødder, oliven, citronsaft og olivenolie.

  • 5.
    Smag til med salt og peber.

  • 6.
    Kog pastaen efter pakkens anvisning.

  • 7.
    Vend pastaen sammen med kåltapenaden og smuldret gorgonzola.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5821 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
629 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 12.6 %4.7 g
Kulhydrat: 3.2 %1.2 g
Fedt: 84.2 %14.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;