HjemOpskrifterPasta med friske grøntsager og ricotta

Pasta med friske grøntsager og ricotta

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 300 g Penne pasta
  • 2 løg
  • 2 rød og gul peberfrugter
  • 1 aubergine
  • 1 grøn squash
  • 4 store tomater
  • 0.5 spsk salt
  • lidt sort peber
  • 4 spsk jomfruolivenolie
  • 150 g mascarpone eller ricotta
  • frisk basilikum til pynt

Sådan gør du

  • 1.
    Tænd oven ved 190 grader.

  • 2.
    Skær alle grønsager i tern af 1,5-2 cm circa.

  • 3.
    Vend dem salt, peber og olivenolie i et ovn fad og sæt dem i den varme ovn i cirka 20 minutter.

  • 4.
    Husk at vende dem men en ske en gang i mellem.

  • 5.
    Kog vandet med salt imens, tilsæt pasta når vandet er klar og lad den koge til ”al dente” (følg anvisninger på pakken).

  • 6.
    Tag pasta ud af vandet og fadet ud af ovn.

  • 7.
    Bland ricotta i mindre klumper med grønsager.

  • 8.
    Kom pasta i fadet og vend det hele sammen indtil det er godt blandt.

  • 9.
    Sæt igen i ovn i kun få minutter, tag fadet ud, drys med hele blade af frisk basilikum og server straks. Eventuelle tips: Jeg siger det hele tiden: køb pasta af god kvalitet! Gengivet med tilladelse fra Moderne Mama.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5015 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
318 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 8.3 %1.5 g
Kulhydrat: 13.1 %2.5 g
Fedt: 78.6 %6.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;