Pasta med fløde, laks og ærter

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Pasta med fløde, laks og ærter
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g laksefilet uden skind

3 gulerødder

1 fed hvidløg

1 porre

2 spsk. smør

2 ½ dl piskefløde

salt og sort peber

200 g ærter

2 pakker frisk fettuccine

evt. kørvel til pynt

Sådan gør du

Skær laksen i mindre stykker. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler. Hak hvidløget fint, og skær porre i tynde strimler. Smelt 1 spsk. smør i en pande, og svits gulerødder og porrer ved middel varme i 5 min., til de begynder at blive bløde. Kom hvidløg i, og vend det sammen. Tilsæt fløde, og krydr med salt og peber. Lad det simre et par min., og tilsæt så ærter og varm dem igennem. Imens steges laksen i en anden pande med 1 spsk. smør, ca. 2 min. pr. side. Kog pastaen efter pakkens anvisning, og vend den sammen med saucen. Servér med laksestykker, og pynt evt. med lidt kørvel.

 

Energi pr. person: 3440KJ/822Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 8,8 g. 
Kulhydrat: 14,8 g. 
Fedt: 9,3 g