HjemOpskrifterPasta med fløde, laks og ærter

Pasta med fløde, laks og ærter

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g laksefileter uden skind
  • 3 gulerødder
  • 1 fed hvidløg
  • 1 porre
  • 2 spsk smør
  • 2.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • salt & sort peber
  • 200 g ærter
  • 500 g frisk pasta
  • evt. frisk kørvel til pynt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær laksen i mindre stykker.

  • 2.
    Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler.

  • 3.
    Hak hvidløget fint, og skær porre i tynde strimler.

  • 4.
    Smelt 1 spsk. smør i en pande, og svits gulerødder og porrer ved middel varme i 5 min., til de begynder at blive bløde.

  • 5.
    Kom hvidløg i, og vend det sammen.

  • 6.
    Tilsæt fløde, og krydr med salt og peber.

  • 7.
    Lad det simre et par min., og tilsæt så ærter og varm dem igennem.

  • 8.
    Imens steges laksen i en anden pande med 1 spsk. smør, ca. 2 min. pr. side.

  • 9.
    Kog pastaen efter pakkens anvisning, og vend den sammen med saucen.

  • 10.
    Servér med laksestykker, og pynt evt. med lidt kørvel.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11830 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
663 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 18.5 %7.2 g
Kulhydrat: 23.3 %9.1 g
Fedt: 58.2 %10.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;