
Skær laksen i mindre stykker. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler. Hak hvidløget fint, og skær porre i tynde strimler. Smelt 1 spsk. smør i en pande, og svits gulerødder og porrer ved middel varme i 5 min., til de begynder at blive bløde. Kom hvidløg i, og vend det sammen. Tilsæt fløde, og krydr med salt og peber. Lad det simre et par min., og tilsæt så ærter og varm dem igennem. Imens steges laksen i en anden pande med 1 spsk. smør, ca. 2 min. pr. side. Kog pastaen efter pakkens anvisning, og vend den sammen med saucen. Servér med laksestykker, og pynt evt. med lidt kørvel.
Energi pr. person: 3440KJ/822Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,8 g.
Kulhydrat: 14,8 g.
Fedt: 9,3 g